Firme Constanța Imperial Development Company SRL va fi dizolvată

  • Imperial Development Company SRL este deținută de Lorenz-Michael Năsturică și Vasile Ciobanu.
Imperial Development Company SRL din București intră în dizolvare și lichidare, au decis asociații Lorenz-Michael Năsturică, din Constanța, și Vasile Ciobanu, din Bacău.
 
Hotărârea a fost luată de cei doi asociați pe 17 iulie 2023, fiind publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 3675 din 18 august 2023.
 
Asociații au decis dizolvarea și lichidarea Imperial Development Company SRL și au declarat că aceasta nu are active sau pasive.
 
Despre Imperial Development Company SRL
 
Firma Imperial Development Company SRL a fost înființată în 2013, în Onești, județul Bacău, fiind transferată în 2018 în București.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 22 august 2023, Imperial Development Company SRL are sediul social în București, pe strada Grigore Manolescu, nr. 7A și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociați sunt Vasile Ciobanu și Lorenz-Michael Năsturică, iar Ioan Viorel Isofache este administratorul societății.
 
Numele lui Vasile Ciobanu se regăsește și în Albrau Prod SA București, în Lvi Serv SRL București și Interprest Grup Serv SRL Ilfov, iar cel al lui Lorenz-Michael Năsturică figurează și în Lomina Invest SRL, Lomina Real Estate Trust SRL și Milona Luxury Car Rental SRL, toate din Ploiești.
 

În 2020, firma era pe 0.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Un bărbat din Constanța și unul din Pitești au decis dizolvarea firmei lor din București
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fiul maestrului Năsturică, cooptat în Imperial Development Company SRL. Radiografia firmei

24 May 2023 3070