Firme Constanța În AKC Oil SRL, asociații, cetățeni turci, au desemnat un mandatar

 

 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 4.495 din data de 10 octombrie 2023, a fost publicată hotărârea nr. 2 din 17 august 2023 a societății AKC Oil SRL.
 
Cetățenii turci Emirhan Akinci și Muammer Akinci, din Istanbul, asociaţi cu sediul social în Constanţa, au împuternicit-o pe Ghiuler Isleam, cetățean român, cu domiciliul în Constanța, să înfăptuiască orice act de administrare şi dispoziţie pentru buna desfăşurare a activităţii SC AKC Oil SRL.
 
Mandatarul va putea încheia şi semna acte adiţionale la actul constitutiv al societăţii, acte adiţionale de schimbare a sediului; de deschidere/închidere puncte de lucru; de majorare sau reducere de capital, de modificare şi extindere a obiectului de activitate al societăţii etc., fără a putea încheia: acte adiţionale de cesiune totală sau parţială a capitalului social deţinut la societate, actele adiţionale de primire de noi asociaţi sau de modificare a cotei din beneficii şi capital pe care o deţin în societate, de retragere a mea din societate, de modificare a administratorului.
 
Totodată, printre altele, mandatarul se va prezenta la orice bancă, va deschide conturi bancare, va depune specimenul de semnătură şi va putea reprezenta societatea în relaţia cu Banca cu puteri depline, va putea efectua orice operaţiuni bancare cu drept de unică semnătură pe conturile deschise pe numele AKC Oil SRL necesare desfăşurării activităţii societăţii: semnarea tuturor documentelor de intrare în relaţie cu banca, deschideri şi închideri de conturi de orice tip, actualizarea datelor la orice bancă unde are societatea cont deschis, semnarea acordului privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va face cererile şi declaraţiile necesare, va prezenta documentaţia solicitată, va da informaţii şi va efectua orice operaţiuni bancare: plăţi, încasări, viramente, depuneri şi retrageri de numerar, schimburi valutare etc. din şi în conturile societăţii, va achita orice taxe, va ridica extrasele de cont, va putea achiziţiona în nume propriu, ca utilizator, şi alte produse şi/sau servicii bancare, precum pachet de servicii, card, produse de bancă la distanţă etc, îndeplinind toate formalităţile necesare.
 
De asemenea, mandatarul va putea semna în numele asociaților documentele solicitate de Banca în vederea înregistrării în sistemul Băncii a datelor lor personale ca asociaţi/reprezentanţi ai societăţii în calitate de persoane fizice (ca de exemplu nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, acordul de prelucrare date cu caracter personal, acordul de marketing şi formularul de intrare în relaţia cu banca).
 
Mandatarul va putea trata şi încheia contracte cu persoane fizice sau juridice, în vederea desfăşurării activităţii societăţii şi a unei bune administrări a acesteia, va putea face contestaţii şi plângeri la constatările organelor financiare, fiscale sau a altor organe de control, va semna procese verbale de constatare, fiind direct răspunzător pentru acţiunile sale.
 
Mandatarul va putea trata, încheia şi semna în numele societăţii şi pentru aceasta contracte de prestări servicii, contracte cu furnizorii de servicii, contracte de închiriere/comodat, contracte de muncă, stabilind condiţiile acestor contracte, va putea semna contracte de asociere, colaborare, participaţiune, contracte comerciale, cu privire la activitatea societăţii. Va efectua operaţiuni comerciale, va achiziţiona şi distribui marfă, se va ocupa de derularea corespunzătoare a contractelor comerciale/muncă, va angaja/concedia/disponibiliza personal, va efectua aprovizionarea societăţii, va achiziţiona marfa şi va ocupa inclusiv de buna administrare şi funcţionare a punctului/punctelor de lucru ale societăţii (dacă este cazul).

 
Pentru aducerea la îndeplinire a prezentului mandat, mandatarul se va putea prezenta la orice Birou Notarial, la Oficiul Registrului Comerţului Constanţa, la oricare bancă, Administraţia Financiară, Trezorerie, Agenţia Naţională de Administrare fiscală, instanţe de orice grad, la toate instituţiile statului şi oriunde va fi necesar, va face cereri şi declaraţii, va prezenta documentaţia solicitată, va reprezenta societatea cu depline puteri în toate relaţiile ce vor interveni cu persoane fizice sau juridice române sau străine, instituţii, va îndeplini orice formalităţi oriunde va fi necesar în limita prezentului mandat.
 

În situaţia revocării prezentei procuri, mandantul se obligă să anunţ în scris toate organele şi instituţiile interesate, asumându-și întreaga responsabilitate în situaţia în care va omite acest lucru. De asemenea, se obligă să îl înştiinţeze pe mandatar de orice modificare ce ar duce la schimbarea prezentului mandat.
 
Mandatarul este răspunzător pentru actele şi faptele îndeplinite prin prezentul mandat, conform art. 2017 cod Civil1 şi art. 2019 cod Civil2.
 
Mandatul este gratuit, netransmisibil şi valabil până la revocare.
 
Despre AKC Oil SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 11 octombrie 2023, firma AKC Oil SRL a fost înființată în anul 2023, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul de activitate la Recom este „Comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși al produselor derivate“.
 
În AKC Oil SRL asociatul Muammer Akinci are 80%, iar Emirhan Akinci deține 20%, primul fiind și administrator.   
 
Platforma termene.ro informează că AKC Oil SRL nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
  
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Omnia Europe SA
Decizii ale Adunării Generale Ordinare a Acționarilor. Una dintre ele privește Fabrica de Amidon Medgidia

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un cetățean din Turcia și-a dechis firmă la Constanța. Iată cu ce se va ocupa

10 Jul 2023 1220