Firme Constanța Jump Vibe SRL are un punct de lucru nou


foto: Pexels
Hotărârea nr. 1/07.03.2024 a adunării generale a asociaţilor societăţii Jump Vibe SRL marchează o serie de schimbări în structura companiei.

În cadrul acestei hotărâri, s-a decis închiderea punctului de lucru din staţiunea Neptun, zona Stadion, parcela PD 308/7, lotul 1, spaţiu în incinta Jurasica Adventure Theme Park, judeţul Constanţa și deschiderea unui nou punct de lucru în locația Mamaia, Complex Cazino(hotel Cazino Nord).

De asemenea, au fost actualizate datele de identificare ale asociatului și administratorului Gări Claudiu.

Mai mult decât atât, hotărârea a implicat retragerea din societate a lui Ghiţă Cătălin-Marian, cu cesiunea părților sociale deținute către Gări Claudiu. 
 

În baza art. 202 alin. (1) din Legea nr. 31/1990, republicată, am hotărât retragerea din societate a dlui Ghiţă Cătălin-Marian, prin cesiunea la valoarea nominală a părţilor sociale, a celor 10 părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, în valoare de 100 lei, pe care le deţine, către Gări Claudiu. După retragere şi cesiune, capitalul social total în valoare de 200 lei, împărţit în 20 părţi sociale a câte 10 lei fiecare, va aparţine în totalitate asociatului Gări Claudiu- se arată în document.

 
În urma acestei hotărâri, asociatul Gări Claudiu   va participa la beneficii proporţional cu aportul la capitalul social, iar la pierderi în limita capitalului social, adică participarea la beneficii şi pierderi va fi în cotă de 100,00%.

Ghiţă Cătălin-Marian renunţa la cele 10 părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, în valoare de 100 lei, şi Gări Claudiu preia 10 părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, în valoare de 100 lei, astfel preluând împreună cu activul şi pasivul societăţii, toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor primite, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice, de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control.

De asemenea, Ghiţă Cătălin-Marian a fost revocat din funcția de administrator.

Facem precizarea că documentul a fost p ublicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1954 din data de 19 aprilie 2024.
 
 

Despre Jump Vibe SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 22 aprilie 2024 ,societatea din Constanța a fost înființată la data de 16.05.2022 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5630 - Baruri și alte activitați de servire a băuturilor.
 
Cifra de afaceri Jump Vibe SRL a fost de 8,119.00 lei în anul 2022, cu o pierdere de -4,944.00 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 0.00%.

Jump Vibe SRL a raportat un număr de 0 angajați în anul 2022.

Asociat și administrator este Gări Claudiu.


 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:

Firme ConstanțaUtilități Publice-Gospodăria Comunală SRL alege Autosel Cars & Trucks SRL pentru serviciile de întreținere și reparare auto (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.