Firme Constanța Lion Free Exchange SRL își majorează capitalul social și închide punctul de lucru din Brăila

  • Lion Free Exchange SRL Eforie Sud este deținută și administrată de Relu Florin Ababe.
Lion Free Exchange SRL din Eforie Sud are acum capitalul social majorat, iar valoarea unei părți sociale a fost majorată, la rândul ei, de la 10 lei la 1.000 de lei.
 
Decizia a fost luată pe 10 august 2023 de asociatul unic al Lion Free Exchange SRL, Relu Florin Ababe, fiind publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 4066 din 13 septembrie 2023.
 
Se arată astfel că asociatul unic a decis majorarea capitalului social al firmei cu suma de 349.000 de lei, din profitul nerepartizat al anilor 2009, 2010, 2012 și 2018.
 
Prin urmare, capitalul social al firmei a devenit 350.000 de lei, iar valoarea unei părți sociale a crescut la 1.000 de lei de la 10 lei.
 
A fost modificat textul suplimentar la Codul CAEN principal 6612 – activități de intermediere a tranzacțiilor financiare – activități ale birourilor de schimb valutar.
 
De asemenea, a fost modificat textul suplimentar la codul CAEN secundar 6619: Activităţi auxiliare intermedierilor financiare, exclusiv activităţi de asigurări şi fonduri de pensii - furnizarea de servicii de remitere de bani în numele şi pe seama unei instituţii de plată sau instituţii emitente de monedă electronică.
 
Durata societății este acum nedeterminată și a fost închis punctul de lucru din Brăila, bulevardul Independenței, colț cu strada 1 Decembrie 1918.
 
Despre Lion Free Exchange SRL
 

Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 14 septembrie 2023, Lion Free Exchange SRL a fost înființată în 2001, are sediul social în Eforie Sud și se ocupă de activități de intermediere a tranzacțiilor financiare.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în țară.

 
Asociat unic și administrator este Relu Florin Ababe, al cărui nume figurează și în Swiss Gold Pro Invest SRL, Swiss Global SRL, KLC Credit Group SRL, Boutique Watches SRL, Cash Your Luxury SRL, Swiss Properties SRL, Global Landmark Properties SRL, Jolie Village SRL, Lacul Morii Residence SRL, Heritage Aviației SRL, Arqa Global Properties SRL, Arqa Holding Group SRL.
 
În 2022, societatea a declarat 12 angajați, profit aproape 350.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 790.000 de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Mandat prelungit pentru administratorul unei firme din județul Tulcea
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.