Firme Constanța Mandatul administratorului unic al Pilot Service SA, prelungit


 
• Compania de Pilotaj Pilot Service SA a fost înființată în anul 1992, iar activitatea principală este „Activități de servicii anexe transportului pe apă“.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 2.931 din 4 iulie 2023, a fost publicată hotărârea nr. 7 din 17 mai 2023 a Adunării Generale a Acționarilor Companiei de Pilotaj Pilot Service SA, care are sediul social în municipiul Constanța.
 
Acţionarii prezenţi au luat mai multe decizii:
 
1. Aprobarea situaţiilor financiare anuale a societăţii pentru perioada 1 ianuarie 2022 – 31 decembrie 2022, cuprinzând bilanţul contabil, contul de profit şi pierdere, notele explicative asupra situaţiilor financiare anuale.
2. Aprobarea Raportului Administratorului asupra activităţii desfăşurate în anul 2022 (perioada 1 ianuarie 2022 – 31 decembrie).
3. Prelungirea mandatului administratorului unic, Mihai-Miron Vasilescu, până la data de 23 mai 2027, şi împuternicirea acestuia atât pentru a semna Actul Constitutiv actualizat, cât şi pentru a depune Contractul de comodat pentru sediu firmă şi toate diligenţele necesare în vederea înregistrării actelor la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
4. Numirea a trei cenzori şi a unui supleant: Rodica Cazacu - cenzor, Stela Vasilescu – cenzor, Valentin – Marius Vasilescu – cenzor, Laura - Florentina Dobrescu - supleant pe o perioadă de maximum trei ani, până la data de 17 mai 2026.
5. Prelungirea, prin Act Adiţional, a Contractului de închiriere spaţiu pentru sediul social până la data de 31 decembrie 2027.
6. Diverse:
a) Revocarea mandatelor cenzorilor, respectiv Daniela Avram şi Alina Manuela Cojocaru.
 

Despre Pilot Service SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 6 iulie, Compania de Pilotaj Pilot Service SA a fost înființată în anul 1992, iar activitatea principală este „Activități de servicii anexe transportului pe apă“.

 
Conform sursei citate, în Pilot Service SA pachetul de acțiuni este deținut de Mihai - Miron Vasilescu (75.57%), Ioana Pană (18%) și Listă acționari persoane fizice (6,43%). Mihai - Miron Vasilescu mai apare într-o societate în funcțiune, Intermodal Transports SRL, ca asociat (cu 50%) și administrator.  
 
În 2022, Pilot Service SA a avut o pierdere de 7.158 lei.
 
Platforma termene.ro informează și că Pilot Service SA nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Compania de Pilotaj „Pilot Service“ SA și-a majorat capitalul social! Detalii din Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Compania de Pilotaj „Pilot Service“ SA și-a majorat capitalul social! Detalii din Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor

26 Sep 2022 2110