Firme Constanța Marmara Construct SRL și NK Management Prim Invest SRL, societățile lui Paul Tiryaki, au fuzionat. Cine este absorbanta

  • Fuziunea se face cu transmiterea universală a patrimoniului societăţii absorbite către societatea absorbantă, cu toate drepturile şi obligaţiile pe care le are în starea în care se află la data fuziunii efective
  • Societatea absorbantă va dobândi drepturile şi va fi ţinută de obligaţiile societăţii absorbite în cadrul procesului de fuziune
  • Toate activele şi pasivele societăţii absorbite vor fi transferate către societatea absorbantă, acest transfer aplicându-se atât societăţilor implicate în fuziune cât şi terţelor persoane
 
După cum arată decizia nr. 3 din 18 martie 2024, publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 2047 din data de 24 aprilie 2024, Paul Tiryaki, asociatul unic al firmei Marmara Construct SRL, a aprobat fuziunea prin absorbție a societății NK Management Prim Invest SRL.
 
Societatea absorbantă este Marmara Construct SRL, care își păstrează personalitatea juridică.
 
Proiectul de fuziune din 26.01.2024, a fost publicat prin intermediul propriei pagini web www.marmaraconstruct.ro.  
 
În temeiul legal nu s-a făcut opoziţie la operaţiunea de fuziune.
 
Societatea absorbantă îşi menţine neschimbate denumirea, capitalul social, adresa sediului social, activitatea principală cu codul CAEN 4120 Lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale precum şi toate activităţile secundare şi îşi va completa obiectul de activitate secundar cu codul 4110 Dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
Fuziunea se face cu transmiterea universală a patrimoniului societăţii absorbite către societatea absorbantă, cu toate drepturile şi obligaţiile pe care le are în starea în care se află la data fuziunii efective.
 
Societatea absorbantă va dobândi drepturile şi va fi ţinută de obligaţiile societăţii absorbite în cadrul procesului de fuziune.
 
Toate activele şi pasivele societăţii absorbite vor fi transferate către societatea absorbantă, acest transfer aplicându-se atât societăţilor implicate în fuziune cât şi terţelor persoane.

 
Despre Marmara Construct SRL
 

Conform termene.ro, platformă consultată duminică, 28 aprilie 2024, Marmara Construct SRL are sediul social pe strada Revoluției din 22 Dec. 1989 nr. 6, Constanța și a fost fondată pe 18 iulie 2014.
 
În anul 2023, societatea a raportat o cifră de afaceri egală cu 2.280.900 de lei, un profit egal cu 566.889 de lei și șase salariați.
 
Paul Tiryaki este asociatul firmei, iar Georgiana – Loredana Tiryaki este administratorul.
 
Potrivit RECOM, el mai este prezent în IFN Extra Plus SRL și G.T. Prim Investment SRL (ambele radiate).
 
Conform termene.ro, firma nu are achiziții directe sau publice adjudecate.
 
Paul Tiryaki a preluat NK Management Prim Invest SRL
 
Reamintim că în data de 16 ianuarie 2024, asociații NK Management Prim Invest SRL, Paul Tiryaki, Nicolae Malama și Aurel – Tasis Malama au luat mai multe hotărâri, cea mai importantă fiind la nivelul conducerii.
 
Concret, Nicolae Malama s-a retras din calitatea de asociat și a cesionat șase părți sociale în valoare totală de 60 de lei către Paul Tiryaki. Aurel – Tasis Malama s-a retras din calitatea de asociat și a cesionat șase părți sociale în valoare totală de 60 de lei către Paul Tiryaki.
 
În urma acestor modificări, Paul Tiryaki deține 100% din capitalul social al NK Management Prim Invest SRL.
 
Aurel – Tasis Malama a fost reconfirmat în funcția de administrator pentru o perioadă de 49 de ani, cu puteri depline de administrare și reprezentare.
 
O altă decizie luată a fost renunțarea la tot obiectul secundar de activitate al societății, cu excepția codului CAEN 4110 „Dezvoltare (promovare) imobiliară”.
 
Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 766 din data de 15 februarie 2024.
 
Despre NK Management Prim Invest
 
Conform termene.ro, platformă consultată miercuri, 21 februarie 2024, NK Management Prim Invest SRL are ca obiect de activitate „Dezvoltare (promovare) imobiliară”, există pe piață din anul 2019 și sediul este în Constanța, pe strada Revoluției din 22 Dec. 1989, nr. 6.
 
Aurel – Tasis Malama este prezent și în TNT Case Construct SRL și Cinque Modi SRL.
 
Potrivit termene.ro, NK Management Prim Invest SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 1.473.721 de lei, un profit de 296.514 lei și un angajat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Citește și:
Acțiunea prefectului împotriva Primăriei Năvodari. Magistrații dispun suspendarea judecății

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Termica Distribuție Năvodari SRL a contractat lucrări de placare cu piatră naturală (DOCUMENT)

01 May 2024 459