Firme Constanța Maturo Homes SRL anunță hotărârea AGA! Asociat nou și redistribuire de capital

foto: Pexels
O nouă hotărâre în cadrul societății Maturo Homes SRL!

Această hotărâre a Adunării Generale a Asociaților (AGA) a societății conține decizii importante privind modificări în ceea ce privește asociații și structura deținerii părților sociale în cadrul societății.

Potrivit documentului, s-a decis cooptarea în societate a Adinei Deliu, cetăţean român.

Deasemea, s-a decis și actualizarea datelor administratorului Deliu Cosmin Ionuț. 

O altă decizie importantă vizează retragerea din calitatea de asociat a lui Deliu Cosmin Ionuț şi cesionarea la valoarea nominală în baza art. 202 alin. (2) din Legea nr. 31/1990 actualizată, a 10 părţi sociale, în valoare totală de 100 lei, către asociatul nou cooptat, Adina Deliu. 

În urma cesiunii, capitalul social în valoare 200 lei împărţit în 20 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare, va fi redistribuit între asociaţi după cum urmează:

-Adinei Deliu, va deţine 10 părţi sociale, a 10 lei fiecare parte socială, în valoare totală de 100 lei, reprezentând 50% din capitalul social; cota de participare la profit şi pierderi va fi de 50%.

-Niță Claudiu va deţine 10 părţi sociale, a câte 10 lei fiecare parte socială, în valoare totală de 100 lei, reprezentând 50% din capitalul social; cota de participare la profit şi pierderi va fi de 50%.


Mandatul administratorilor societăţii se va exercita pe o perioadă de 70 ani şi cu puteri depline de către Niță Claudiu şi Deliu Cosmin Ionuț. Administratorii îşi exercită mandatul împreună sau separat.

Celelalte prevederi ale actului constitutiv rămân neschimbate.

Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 196 din data de 15 ianuarie 2024.


Despre Maturo Homes SRL

Compania a fost înființată în anul 2020 și are sediul social pe strada Eduard Caudella nr. 48 din orașul Constanța. Asociați cu cote egale sunt Deliu Adina și Claudiu Niță. Cei doi sunt și administrator ai firmei.

Potrivit termene.ro, Deliu Adina apare și în Maturo Residences SRL și CDE35MT SRL. Claudiu Niță apare și în Roberto House SRL.

În 2023, firma a raportat 0 salariați, la o cifră de afaceri 0, cu profit 0.


Amintim că, în vara anului trecut, Primăria a eliberat o autorizație de construire pentru investiția realizată de Maturo Homes SRL în municipiul Constanța.

Prin AC 644 din data de 12 iulie 2022, pe strada Opalului nr. 7 din Constanța va fi edificată o clădire S+P+3E locuințe colective. Documentul este valabil 24 de luni.


Citește și:

Maturo Homes SRL a solicitat supraetajarea unui bloc din Constanța. Cum a răspuns primăria

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Maturo Homes SRL a solicitat supraetajarea unui bloc din Constanța. Cum a răspuns primăria

25 Oct 2022 1757

Autorizație de construire pentru Maturo Homes SRL! Ce va edifica pe strada Opalului din Constanța

13 Jul 2022 2213