Firme Constanța Modificări în firma Chroma Horeca SRL, deținută de un cetățean elvețian

  • Compania Chroma Horeca - S.R.L. este fondată în anul 2022, conform termene.ro.

Societatea Chroma Horeca - S.R.L. a adoptat decizia nr. 03/16.11.2023 a asociatului unic, decizie ce s-a afișat în Monitorul Oficial al României pe 22 decembrie 2023.


În conformitate cu prevederile Actului Constitutiv al societăţii şi cu dispoziţiile actelor normative care reglementează în materie, asociatul unic, Zurfluh Albin, cetăţean elveţian, a luat următoarea decizie:


1. Se schimbă sediul social de la următoarea adresă: Constanţa, bd. I.C. Brătianu nr. 9Bis, spaţiu comercial, jud. Constanţa la următoarea adresă: mun. Constanţa, Str. Mangaliei nr. 193, jud. Constanţa, spaţiul nr. 1.
2.Celelalte dispoziţii ale Actului Constitutiv rămân neschimbate.


Chroma Horeca - S.R.L.

Compania este fondată în anul 2022, conform termene.ro. Sediul social este pe soseaua Mangaliei nr. 193. Obiectivul de activitate este „Restaurante”. Zurfluh Albin este asociat unic și administrator. El mai apare ca asociat unic și administrator în Chroma Knife East Europe SRL.



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:  

Firme Constanța O firmă de difuzare a programelor de televiziune, deschisă în Ghindărești. Iată cine o conduce

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.