Firme Constanța Modificări în firma Dream Center Cafe SRL, controlată de cetățeni americani

  • În urma cesiunii, capitalul social total este de 240 lei, în întregime subscris şi vărsat, divizat în 24 părţi sociale
 
Adunarea Generală a Asociaților societății Dream Center Cafe SRL din Constanța a luat o nouă hotărâre ce vizează conducerea companiei, în data de 25 martie 2023, decizie ce a fost afișată în Monitorul Oficial al României pe 13 iulie 2023.
 
Astfel, White Justin Edward, Leininger Bret Lee, Yellott Jr Donis Timothy şi Jackson Richard Heath, în calitate de asociaţi ai societăţii Dream Center Cafe - S.R.L. au decis următoarele:
 
„Cesionarea unui număr de 1 parte socială în valoare totală de 10 lei, din cele 1 parte socială, reprezentând 4% din capitalul total al societăţii, pe care le deţine asociatul Leininger Bret Lee către White Justin Edward, şi cesionarea unui număr de 1 parte socială, în valoare totală de 10 lei, din cele 1 parte socială, reprezentând 4% din capitalul total al societăţii, pe care le deţine asociatul Jackson Richard Heath către Waegerle Keith Geoffrey, care devine astfel asociat al Dream Center Cafe SRL.
 
În urma cesiunii, capitalul social total este de 240 lei, în întregime subscris şi vărsat, divizat în 24 părţi sociale, având fiecare valoarea nominală de 10 lei, structurat pe asociaţi astfel:
  1. Yellott Jr Donis Timothy, 1 parte socială, în valoare totală de 10 lei, reprezentând 4%, toate părţile sociale fiind în valoare nominală de 10 lei din capitalul social total şi participare la beneficii şi pierderi;
  2. Waegerle Keith Geoffrey, 1 parte socială, în valoare totală de 10 lei, reprezentând 4%, toate părţile sociale fiind în valoare nominală de 10 lei din capitalul social total şi participare la beneficii şi pierderi;
  3. White Justin Edward, 22 părţi sociale, în valoare totală de 220 lei, reprezentând 92%, toate părţile sociale fiind în valoare nominală de 10 lei din capitalul social total şi participare la beneficii şi pierderi.
 
Revocarea din funcţia de administratori a lui Leininger Bret Lee şi Jackson Richard Heath, şi a Danielei White, şi numirea în funcţia de administrator a lui Waegerle Keith Geoffrey, cu puteri depline, exercitate împreună sau separat, pe o durată de 99 (nouăzecişinouă) de ani”.
 
Despre Dream Center Cafe SRL
 
Societatea a fost fondată în anul 2016, iar conform termene.ro, pentru anul 2022, firma a raportat 5 salariați, o cifră de afaceri de 342.065 lei și o pierdere de 189.821 lei.
 
Sediul social al companiei este pe strada Lămîiței nr. 79A, localitatea Dumbrăveni, județul Constanța. La aceeași adresă funcționează firma Mission Josiah SRL și Asociația Constanța Dream Center. Anterior, firma a vut sediul social în Constanța, pe strada Poștei, iar în aprilie 2021 s-a decis mutarea sa în localitatea Dumbrăveni.
 

Firma are un punct de lucru în municipiul Constanța, pe bulevardul Tomis nr. 8.
 
 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Congresul Regional al Martorilor lui Iehova. Tema de anul acesta este „Urmăriți pacea!”

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.