Firme Constanța Moldoplast SA Iași vrea să cumpere un imobil în Neptun

  • Moldoplast SA este controlată de International Import-Export Comp SRL Iași, deținută și administrată de Michael Nseir.
Moldoplast SA din Iași intenționează să achiziționeze un imobil în județul Constanța, stațiunea Neptun, situat pe strada Trandafirilor, nr. 1, fiind vorba despre un teren și clădire.
 
Informația a fost publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 1342, care cuprinde Convocarea Adunării Generale Extraordinare a Asociaților Moldoplast SA, cu completarea vizând aprobarea dobândirii imobilului.
 
Conform sursei citate, AGEA este programată să se desfășoare la data de 15 aprilie 2024, ora 12.30, la sediul Moldoplast SA, din Iași, Calea Chișinăului, nr. 23.
 
Astfel, acționarii vor discuta despre „aprobarea dobândirii de către Societatea Moldoplast - S.A. a bunului imobil format din teren şi clădire situat în localitatea Neptun, Str. Trandafirilor nr. 1, jud. Constanţa, imobil înscris în cartea funciară nr. 105051 Mangalia (CF vechi 1370), nr. cadastral 41, cod 2-C1, nr. cadastral 41, cod 2-C2, nr. cadastral 41, cod 2-C3 şi a achitării preţului pentru acest bun imobil“.
 
De asemenea, vor stabili și persoana care se va ocupa de actele și formalitățile necesare.
 
Despre Moldoplast SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 22 martie 2024, Moldoplast SA a fost înființată în 1991, are sediul social în Iași, pe Calea Chișinăului și se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Firma are un punct de lucru permanent și în Sibiu.
 

Acționarul majoritar (cu 98,2374%) este International Import-Export Comp SRL Iași (deținută și administrată de Michael Nseir), restul acțiunilor fiind deținute de Listă acționari persoane fizice (1,76%) și Listă acționari persoane juridice (0,01%).
 
Administratorul Moldoplast SA este Mihaela Luiza Pascal.

 
În 2022, Moldoplast SA a declarat zece angajați, profit peste 6,8 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 11,1 milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firme Constanța
Un nou restaurant a fost deschis în Năvodari

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.