Firme Constanța Muun&Hobby Fruits SRL are administrator nou!

foto: pexels Prin decizia nr. 1/07.12.2023, asociatul unic Chaadouh Tarek, cetăţean sirian, anunță schimbări importante în cadrul societăţii Muun&Hobby Fruits SRL. 

S-a decis revocarea mandatului de administrator al lui Chaadouh Tarek și numirea Mirelei Larisa Bădulescu, cetăţean român, în calitatea de administrator cu puteri depline de reprezentare şi administrare, pe o perioadă de de 45 de ani.
 
O altă hotărâre vizează renunţarea asociatului Chaadouh Tarek din calitatea lui de asociat, prin cesionarea întregului pachet de părţi sociale deţinut în număr de 25 părţi sociale în valoare nominală de 10 lei, şi în valoare totală de 250 lei, reprezentând 100% din capitalul social şi procentul la beneficii şi pierderile societăţii către Mirela Larisa Bădulescu. 

În urma contractului de cesiune de părţi sociale încheiat, structura capitalului social, precum şi participarea asociaţilor la profit şi pierderi se prezintă astfel: societatea are un capital social subscris şi vărsat de 250 lei, împărţit în 25 de părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare. 

Aportul la capitalul social subscris şi vărsat şi implicit participarea la beneficii şi pierderi se prezintă după cum urmează: Mirela Larisa Bădulescu deţine 25 părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei, reprezentând 100% din capitalul social, participarea la pierderi cât şi beneficii de 100%.

Documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 119 din data de 10 ianuarie 2024. 


Despre Muun&Hobby Fruits SRL 

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 16 ianaurie, societatea a fost înființată la data de 25 aprilie 2016. Firma are sediul pe Bulevardul Tomis, Nr. 476B, Constanța, Județ Constanța. 

Muun&Hobby Fruits SRL are ca obiect de activitate comerț cu ridicata al fructelor și legumelor.  


Situația financiară se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 11.984.849 lei, un profit de 205.706 lei la un număr de un angajat.

Administrator și asociat este Mirelei Larisa Badulescu, așa cum menționam anterior.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Afaceri ConstanțaFirmă nouă în Valea Dacilor!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.