Firme Constanța Nicu Pelehra de la Iandora Concept Constanţa suspendă activitatea firmei

foto: Unsplash

Iandora Concept Constanţa - S.R.L. a adoptat decizia nr. 1/11.09.2023 a asociatului unic, ce a fost publicată în data de 9 octombrie 2023, în Monitorul Oficial al României.
 
Pelehra Nicu, în calitate de asociat unic în cadrul societăţii sus-menţionate, a hotărât:
 
1. Se actualizează datele de identificare ale lui Pelehra Nicu.
2. Desfiinţarea punctului de lucru situat în Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 357, staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa.
3. Se suspendă activitatea societăţii pentru 3 ani.


Firma este fondată în anul 2021, iar în 2022 a raportat un singur salariat, o cifră de afaceri de 79.104 lei și un profit de 4.615 lei. Sediul social este pe strada Ștefan Mihăileanu nr 12 din Constanța. Activitatea firmei, conform obiectului de activitate raportat la RECOM este „inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate”.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și:
 
George Pelehra, din Constanța, judecător în București! Magistrații stagiari din Constanța, numiți în funcție (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cea mai mare medie pe Dobrogea la examenul de capacitate al magistraților – 9,562, la Judecătoria Constanța! Listele complete (DOCUMENTE)

15 Apr 2023 5044