Firme Constanța Noi decizii în firma Balcan Maritime Ship Repairs SRL. Iată ce s-a hotărât

Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
Societatea Balcan Maritime Ship Repairs SRL a luat următoarele decizii:
 
Art. 1. Cesionarea conform art. 202 alin. (2) din Legea nr. 31/1990, la valoarea nominală, a 1 (una) parte socială, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare de 10 lei, deținută de Todică-Balcan Corina-Iuliana, către Sasu Florin-Liviu, care devine astfel nou asociat.
 
Art. 2. Todică-Balcan Corina-Iuliana, în calitate de cedent, transmite, iar Sasu Florin-Liviu, în calitate de cesionar, preia împreună cu activul şi pasivul societății toate drepturile şi obligațiile prezente şi viitoare ce decurg din deținerea părților sociale, atât a celor deținute cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societății către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidențiate cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acțiuni de control.
 
Art. 3. În urma cesiunii, capitalul social total de 200 lei, aport în numerar, împărțit într-un număr de 20 părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, va fi deținut de asociați astfel:
 
a. Todică-Balcan Corina-Iuliana deține un număr de 19 părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 190 lei, participare la profit şi pierderi 95%;
b. Sasu Florin-Liviu deține 1 (una) parte socială, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 10 lei, participare la profit şi pierderi 5%.
 
Art. 4. Completarea obiectului secundar de activitate cu 2599 - Fabricarea altor articole din metal n.c.a.
 
Art. 5. Restul prevederilor din actul constitutiv rămân neschimbate.

 
Despre Balcan Maritime Ship Repairs SRL
 

Societatea Balcan Maritime Ship Repairs SRL a fost înființată în anul 2021 și are sediul în municipiul Constanța, strada Sg. Scarlat Drăgan, nr. 27 și se ocupă de „Activități ale agenților de plasare a forței de muncă”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociați sunt Tudică-Balcan Corina Iuliana și Sasu Florin-Silviu, iar administrator est cea dintâi.
 
Tudică-Balcan Corina-Iuliana mai este asociat și administrator la Balcan Maritime SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2022, societatea Balcan Maritime Ship Repairs SRL a înregistrat o pierdere de 489 lei, la niciun angajat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
O nouă societate, deschisă în municipiul Constanța. Iată cu ce se ocupă

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.