Firme Constanța O nouă firmă de fabricare a vinurilor din struguri, la Cernavodă! Cine sunt fondatorii


foto: Pexels
O nouă societate care se ocupă cu Fabricarea vinurilor din struguri și-a pus bazele în Cernavodă  județul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Provinex SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 12798/19.05.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 18.05.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Provinex SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 1000 lei, integral vărsat, cu un total de 100 părţi sociale, a 10 lei fiecare. 

Firma are sediul social în oraşul Cernavodă, strada Cochirleni nr. 1, judeţul Constanţa. Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 110 - fabricarea băuturilor. Durata de funcționare a societății este nedeterminată.

Fondator sunt  Provitis Serv SRL, cu sediul social în judeţul Constanţa, loc. Cernavodă, oraşul Cernavodă și Trantu Panait (care este și administrator). 

Potrivit Termene.ro, numnele administratorului mai apare și în cadrul firmelor Vinex Murfatlar SRL, Trantuvin Dobrogea SRL, Trantuvin Centru SRL.


Despre Provitis Serv SRL

Potrivit platformei Teremene. ro, consultată la data de 24 iunie, societatea Provitis Serv SRL a fost înființată la data de 7 februarie 2005. 

Societatea are ca obiect de activtate cultivarea strugurilor și are sediul social pe strada Cochirleni, Nr. 1, Cernavodă. 

Situația financiară în anul 2022, arată în felul următor: o cifră de afaceri de 20.831.201 lei, cu un profit de 269.810 lei la un număr de 75 de angajați.  

În firma cu o vechime de 18 ani, asociat unic este Necșulescu Daniela, iar administrator Stănescu Antonela. Numele lui Necșulescu Daniela apare și în firma Provinex SRL, iar numele lui Stănescu Antonela apare în numele firmei Ast Consult &Serv SRL, ca asociat unic și administrator. 


 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: Afaceri Constanța. Un olandez și-a deschis firmă de plasare de muncă la Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.