Firme Constanța Pati del Mar și-a schimbat sediul social pe Bulevardul Eforiei, în Terchirghiol

Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța
  • Maria Terziman este asociat unic, iar Lucian Terziman este administrator.
Pati del Mar SRL din Constanța și-a schimbat sediul social din Techirghiol, mutându-se pe Bulevardul Eforiei, nr. 5 din oraș.
 
Decizia schimbării sediului social a fost luată în luna mai de asociatul unic Maria Terziman și a fost publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 2777 din 23 iunie 2023.
 
Tot atunci, s-a decis renunțarea la activitățile secundare din actul constitutiv și completarea obiectului de activitate cu fabricarea produselor din cacao, a ciocolatei și a produselor zaharoase, comerț cu amănuntul al pâinii, produselor de patiserie și produselor zaharoase, în magazine specializate, facilitate de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată, restaurante, activități de alimentație (catering) pentru evenimente, dar și baruri și alte activități de servire a băuturilor.
 
Despre Pati del Mar SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe data de 26 iunie 2023, societatea Pati del Mar a fost înființată în anul 2022, are sediul social în Techirghiol, pe Bulevardul Eforiei nr. 5 și se ocupă de fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie.
 
Asociat unic este Maria Terziman, iar administratorul firmei este Lucian Terziman, al cărui nume se leagă și de Flores Trend L&D SRL din Techirghiol.
 
Datele financiare pentru anul 2022 nu sunt încă disponibile, potrivit sursei citate.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
Firmă nouă în Constanța - Kay Tour SRL! Iată cu ce se va ocupa
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.