Firme Constanța Piano Player SRL are administrator nou și sediu social nou


foto: pexels
Decizii importante au fost luate în societatea Piano Player SRL.  

Asociatul unic al societății a decis cooptarea în societate a lui Hantiu Catinca-Miruna și retragerea din societate a lui Ene Iulian şi cesionarea la valoarea nominală, în baza art. 202 alin. (2) din legea nr. 31/1990 actualizata, a 20 părţi sociale, în valoare totală de 200 lei, către asociatul nou cooptat, Hantiu Catinca-Miruna .

În urma cesiunii, capitalul social în valoare totală de 200 lei, împărţit în 20 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare, va aparţine în totalitate asociatului unic Hantiu Catinca-Miruna. Participarea la beneficiile societăţii va fi de 100% şi la pierderile societăţii va fi de 100%, a asociatului unic.

Eu, cedentul, Ene Iulian , transmit, iar eu, cesionarul, Hantiu Catinca-Miruna, preiau împreună cu activul şi pasivul societăţii, toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii, de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei decizii, atât cele evidenţiate cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control, se arată în document. 

S-a decis și revocarea din funcţia de administrator a lui Ene Iulian şi numirea în funcţia de administrator pe o perioadă de 70 ani cu puteri depline de reprezentare şi administrare a asociatului nou cooptat, Hantiu Catinca-Miruna .

Se schimbă și sediul social al societăţii în oraşul Năvodari, Strada M12 nr. 37, judeţul Constanţa.

Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4681 din data de 20 octombrie 2023.


Despre Piano Player SRL 

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 26 octombrie 2023, societatea a fost înființată la data de 14 octombrie 2016. Firma are sediul în în oraşul Năvodari, Strada M12 nr. 37, judeţul Constanţa.


Piano Player SRL are ca obiect de activitate activități de interpretare artistică (spectacole). 

Situația financiară se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 167.790  lei, un profit de 74.496 lei la un număr de  un  angajat.

Asociat unic și administrator este, așa cum precizam mai sus, Hantiu Catinca-Miruna.

 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

O nouă firmă de pază și-a pus bazele în Constanța!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.