Firme Constanța Radu Gheorghe s-a retras din Cristian 23 Company. Cine e noul asociat unic

 
 
  • Societatea Cristian 23 Company SRL a fost înființată în anul 1999, iar obiectul de activitate este „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale “.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 4.087 din data de 14 septembrie 2023 a fost publicată decizia nr. 2 / 2023 a lui Gheorghe Radu, la acea dată asociat unic al societății Cristian 23 Company SRL.
 
Acesta a decis cooptarea în societate ca asociat a Mirabelei Radu, născută în oraşul Babadag, judeţul Tulcea, domiciliată în municipiul Constanţa.
 
Gheorghe Radu s-a retras din Cristian 23 Company SRL şi a cesionat la valoarea nominală, în baza art. 202 alin. (1) din Legea nr. 31/1990 actualizată, a 50 părţi sociale, în valoare totală de 500 lei, către asociatul nou cooptat.
 
În urma cesiunii, capitalul social în valoare de 500 lei, împărţit în 50 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare, va aparţine în totalitate asociatului unic nou cooptat Mirabela Radu, cota de participare la profit şi pierderi va fi de 100%.
 
Cedentul, Gheorghe Radu, a transmis, iar cesionarul, Mirabela Radu, a preluat împreună cu activul şi pasivul societăţii, toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii, de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei Hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control.
 
Totodată, s-a decis revocarea din funcţia de administrator a lui Gheorghe Radu.
 
Noul administrator, Mirabela Radu, va exercita mandatul pe o perioadă de 50 ani şi cu puteri depline de administrare şi reprezentare.
 

Durata societăţii va fi pe o perioadă nedeterminată.
 
Totodată, sediul social a fost schimbat, la o adresă din municipiul Constanţa.

 
Decizie societății a fost redactată şi semnată sub semnătură privată în trei exemplare originale pe data de 12 august 2023.
 
Despre Cristian 23 Company SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 19 septembrie 2023, firma Cristian 23 Company SRL a fost înființată în anul 1999, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul de activitate este „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale “.
 
În 2022, Cristian 23 Company SRL a avut o cifră de afaceri de 503.029 lei, un profit de 261.694 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1.
 
Platforma termene.ro informează că Trade Activation Group SRL nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Agrement Maritim SRL, firmă nouă la Constanța, cu activitatea principală „Şcoli de conducere (pilotaj)“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Modificări în acţionariatul Seaside Estate Company SRL. Un asociat s-a retras, altul a fost cooptat

17 May 2018 2298