Firme Constanța Riaco Prod SRL anunță schimbări majore. Iată unde va fi noul sediul social

foto: Pixabay
Asociatul unic al societății Riaco Prod SRL a luat decizii importante pentru afacerea lui.

Acesta a decis actualizarea actului constitutiv ai societăţii Riaco Prod SRL, prin trecerea părţilor sociale de la fostul asociat, defunctul Alexandru Iulian către moştenitorul şi actual asociat Alexandru Dan respectiv 30 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 300 lei, participare la beneficii 50% şi participare la pierderi 50%.

În urma trecerii părţilor sociale la moştenitor, structura capitalului social, precum şi participarea asociaţilor la profit şi pierderi, se prezintă astfel:

Societatea are un capital social subscris şi vărsat de 600 lei, împărţit în 60 de părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei şi în valoare totală de 600 lei. Aportul la capitalul social subscris şi vărsat şi implicit participarea la beneficii şi pierderi se prezintă după cum urmează: Alexandru Dan, deţine 60 părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei, şi în valoare totală de 600 lei, reprezentând 100% capitalul social, participarea la pierderi cât şi beneficii de 100%.

Potrivit documentului, s-a decis și reluarea activităţii societăţii începând cu data de 01.11.2023, dar și modificarea duratei de funcţionare a societăţii din nelimitată în nedeterminată.

Alexandru Dan îşi va continua exercitarea mandatului de administrator cu puteri depline de reprezentare şi administrare a societăţii, pe o perioadă de 50 de ani.

Asociatul unic a decis și mutarea sediului social al societăţii din loc. Ovidiu, oraşul Ovidiu, Str. Carierei nr. 1, judeţul Constanţa în loc. Eforie Nord, Bd. 23 August, Complex Marea Neagră, judeţul Constanţa, dar și restrângerea obiectului de activitate şi declararea noului obiect de activitate, după cum urmează: domeniul principal de activitate este Fabricarea altor produse alimentare căruia îi corespunde grupa CAEN 108, activitatea principală: 1084 - Fabricarea condimentelor şi ingredientelor.

Facem precizarea că documetnul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 5366 din data de 04 decembrie 2023.



Despre Riaco Prod SRL 


Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 08 decembrie, societatea a fost înființată la data de 5 septembrie 2002 . Firma are sediul pe Strada Carierei, Nr. 1, Ovidiu, Județ Constanța

Riaco Prod SRL are ca obiect de activitate fabricarea condimentelor și ingredientelor.

Asociați sunt Alexandru Dan (care este și administrator) și Alexandru Iulian.

Numele Alexandru Dan apare și în Import Export Canadian SRL, ADD Roland Activ SRL și Tigru SRL.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:

Afaceri ConstanțaRestaurant nou în Amzacea!


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.