Firme Constanța S-au schimbat asociații și administratorul firmei Double A Trust SRL

  • Double Smart Development SRL a cesionat părțile sociale deținute în SC Double A Trust SRL către Andrei Necula, Constantin Necula, Alina Georgiana Cheval și Magdalena Danu.
  • Din funcţia de administrator a fost revocată Alina Georgiana Cheval, începând cu data de 19.03.2024. În locul ei a fost numit, în funcţia de administrator, Doru Ploscaru.
  • Mandatul administratorului este pentru o perioadă de 1 (unu) an, perioada de 1 an începând să curgă de la data înregistrării mandatului la Oficiul Registrului Comerţului.

 
Double Smart Development SRL, asociatul unic al societății SC Double A Trust SRL, cu participarea în calitate de invitaţi a lui Andrei Cristian Necula, Constantin Necula, a Georgiana Cheval Alinei, a Danu Magdalenei, a arobat unele hotărâri.
 
SC Double A Trust SRL a luat act de retragerea din societate şi cesiunea părţilor sociale ale unicului asociat societatea Double Smart Development SRL, către: Andrei Necula a 24 de părţi sociale la valoarea nominală de 240 lei, reprezentând 24% din cota de profit şi pierderi; către Constantin Necula, a 49 de părţi sociale la valoarea nominală de 490 lei, reprezentând 49% din cota de profit şi pierderi; către Alina Georgiana Cheval a 24 de părţi sociale la valoarea nominală de 240 lei, reprezentând 24% din cota de profit şi pierderi și către Magdalena Danu, a 3 părţi sociale la valoare nominală de 30 lei, reprezentând 3% din cota de profit pierdere. Cesiunea părţilor sociale s-a făcut în baza art. 202 alin. (2) din Legea nr. 31/1990.
 
Andrei-Cristian Necula, Constantin Necula, Alina Georgiana Cheval şi Magdalena Danu au preluat împreună cu activul şi pasivul societăţii, toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data deciziei nr. 01/19.03.2024, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control.
 
Din funcţia de administrator a fost revocată Alina Georgiana Cheval, începând cu data de 19.03.2024. În locul ei a fost numit, în funcţia de administrator, Doru Ploscaru. Mandatul administratorului este pentru o perioadă de 1 (unu) an, perioada de 1 an începând să curgă de la data înregistrării mandatului la Oficiul Registrului Comerţului.
 
Prezenta hotărâre a fost semnată pe data de 21.03.2024 și publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2190 din data de 07 mai 2024.
 

Despre Double A Trust SRL

 
 
Înființată în anul 2022, firma are sediul social pe Prelungirea Bucovinei, Nr. 8F, Et. 5 din Constanța și desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociații firmei sunt: Necula Constantin, cu 49 % din capitalul social,  Cheval Alina Georgiana, cu 24% din capitalul social,  Necula C. Andrei-cristian, cu 24% din capitalul social, și Danu Magdalena, cu 3% din capitalul social. Ploscaru Doru este administrator.

 
Potrivit termene.ro, Cheval Alina Georgiana mai este asociată în Cheval Alina-Georgiana Persoană Fizică,  AFIR Consulting UE SRL,  Afir Projecting UE SRL, Dallas Infinity SRL, Double Smart Development SRL,  Agroterra Greenland Cooperativa Agricolă.
 

Numele Magdalenei Danu aparte în Damiart Advertising SRL,  Damicont Expert DM SRL, Studii Speciale în Construcții SRL, Sovecord-Int SA,  Romcristal SA.
 
La rânsul său, Necula C. Andrei-Cristian este asociat și administrator în Tincons SRL,  Olt Proiect SA,  Bazaltul SRL,  Emanoil SA, Olt Proiect - Slatina SRL,  Sectia de Proiectare OLT SRL,  Studii Speciale ăn Construcții SRL.
 
Nu în ultimul rând, Necula Constantin este acționar în OLT Proiect SA,  Office Panorama SRL și  Studii Speciale în Construcții SRL.
 
În anul 2023, firma cu 3 salariați a raportat o cifră de afaceri de 1.899.567 lei și un profit de 909.958 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Firme Constanța: Acționarii de la Apollo Estival 2002 SA și Tomis Estival 2002 SA au fost convocați în Adunare Generală Ordinară. Iată ce se află pe ordinea de zi
 
Firme Constanța: Belvedere-Lux Residences SRL, deținută de George Secărea, fuzionează cu Sunrise Luxury Residence SRL, a familiei Stoica-Secărea

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.