Firme Constanța San Elimar Edu SRL are un asociat unic nou. Aurelia Obretin și Liviu Călin și-au cesionat toate părțile sociale

  • Aurelia Obretin și Liviu Călin, asociați în San Elimar Edu SRL, au fost convocați în adunarea generală a asociaților. Aurelia Obretin şi Liviu Călin s-au retras din firmă și au cesionat toate părțile sociale către Mihai Obretin, care devine astfel nou asociat.
  • Aurelia Obretin a fost revocată din  funcţia de administrator.
  • Mihai Obretin a fost numit în funcţia de administrator, pe o perioadă de 50 de ani, cu puteri depline de reprezentare şi administrare.
 
 
Aurelia Obretin, deţinând un număr de 180 părţi sociale, reprezentând 90% din capitalul social al societăţii, și Liviu Călin, deţinând un număr de 20 părţi sociale, reprezentând 10% din capitalul social al societăţii San Elimar Edu SRL au fost convocați în adunarea generală a asociaților.
 
Aurelia Obretin s-a retars din frirmă, prin cesionarea (la valoarea nominală) a unui număr de 180 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 1.800 lei, la preţul de 1.800 lei, şi Liviu Călin, prin cesionarea (la valoarea nominală) a unui număr de 20 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 200 lei, la preţul de 200 lei, către Mihai Obretin, care devine astfel nou asociat.
 
Aurelia Obretin şi Liviu Călin au transmis, iar cesionarul, Obretin Mihai a preluat împreună cu activul şi pasivul societăţii toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control.
 
În urma cesiunii, capitalul social total al societăţii este de 2.000 lei, din care 2.000 lei, aport în numerar, fiind împărţit într-un număr de 200 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi este deţinut de către Mihai Obretin.
 
Asociatul unic va deține 200 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 2.000 lei, reprezentând 100% capitalul social subscris şi vărsat, participare la profit 100% şi participare la pierderi 100%.
 
De asemenea a fost Aurelia Obretin a fost revocată din
funcţia de administrator. Mihai Obretin a fost numit în funcţia de administrator, pe o perioadă de 50 de ani, cu puteri depline de reprezentare şi administrare.
 
Nu în ultimul rând, sediul social al firmei a fost mutat  din municipiul  Constanţa, strada Cişmelei nr. 2, camera 1 în municipiul Medgidia, strada Viilor nr. 67A. Deciziile au fost publicate în  Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1017 din data de 28.02.2024.

 
 
 

Despre San Elimar Edu SRL

 

 
Înființată în anul 2019, firma desfășoară activități de învățământ. În anul fiscla 2022, societatea cu 2 salariați a raportat o cifră de afaceri de 69.589 lei și un profit de 446 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Firme Constanța: Modificări în capitalul social al Renewable Independent Support Expertise SRL

Un cetațean ucrainean și-a făcut firmă la Constanța. Iată cu ce se va ocupa

O nouă firmă deschisă în portul Constanța. Iată cu ce se ocupă

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.