Firme Constanța Schimbări importante în cadrul Poiana Basmelor SRL

foto: pexels Asociatul unic al societății Poiana Basmelor SRL a luat decizii importante pentru afacerea lui.

În baza art. 202 alin. (2) din Legea nr. 31/1990, modificată şi republicată se cooptează ca asociat cu drepturi depline Toma Cristian-Mihai, căruia i se cesioneză la valoarea nominală suma de 40 lei - 4 părţi sociale.

Potrivit documentului, în urma acestei modificări capitalul social al societăţii în sumă totală de 200 lei - 20 părţi sociale a 10 lei fiecare parte va fi repartizat astfel.

- Prusu Neta deţine suma de 160 lei - 16 părţi sociale = 80% participarea la profit şi pierderi, şi
- Toma Cristian-Mihai deţine suma de 40 lei - 4 părţi sociale = 20% participarea la profit şi pierderi.

Deasemenea, se numeşte administrator, cu puteri depline de administrare şi reprezentare pe perioada de 49 ani, Prusu Cosmin.

Astfel, societatea va fi administrată şi reprezentată cu puteri depline şi pe perioada de 49 de ani de Prusu Neta și Prusu Cosmin - separat.

Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2143 din data de 29 aprilie 2024.
 
 


Despre Poiana Basmelor  SRL
 

Firma Poiana Basmelor SRL din Constanța, a fost înființată la data de 26.07.2021 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 9321 - Bâlciuri și parcuri de distracții.

Situația financiară pentru anul 2023 se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 292.674 lei, un profit de 13.498 lei, la un număr de un angajat, potrivit platformei termene.ro, consultaă la data de 02 mai 2024. 

Administrator, cu puteri depline de administrare şi reprezentare pe perioada de 49 ani este Prusu Cosmin, așa cum menționam anterior.

Societatea este administrată şi reprezentată cu puteri depline şi pe perioada de 49 de ani de Prusu Neta și Prusu Cosmin - separat.



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.




Citește și:


Poiana Basmelor Parc SRL, firmă nouă la Constanța. Cu ce se va ocupa
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Poiana Basmelor Parc SRL, firmă nouă la Constanța. Cu ce se va ocupa

06 Jul 2023 1583