Firme Constanța Schimbări importante în Consiliul de Administrație al Rețele Electrice Dobrogea


foto: Pexels Membrii Consiliului de Administratie al societății Rețele Electrice Dobrogea SA s-au întrunit în şedinţă şi au luat decizii importante pentru societate.

S-a luat la cunoştinţă de demisia lui Metes Călin Adrian din funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al Societăţii, care produce efecte de la data prezentei decizii.

Deasemenea, s-a aprobat numirea lui Mihai-Constantin Peşte, în poziţia de membru al Consiliului de Administraţie începând cu data prezentei decizii, şi până la încetarea duratei iniţiale a mandatului administratorului demisionar (i.e. până la data de 12.05.2024).

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor va confirma sau va înlocui membrul provizoriu, cu ocazia primei sale şedinţe după data prezentei.

Potrivit documentului, puterile şi atribuţiile membrului provizoriu al Consiliului de Administraţie se menţin în conformitate cu dispoziţiile Actului constitutiv şi dispoziţiile hotărârilor anterioare ale Consiliului de Administraţie.

Se aprobă împuternicirea Preşedintelui Consiliului de Administraţie pentru a duce la îndeplinire toate formalităţile necesare şi pentru a semna toate documentele necesare în scopul implementării hotărârilor ce vor fi adoptate de Consiliul de Administraţie la adunarea convocată prin prezenta notificare.

Pentru evitarea oricărui dubiu, Preşedintele Consiliului de Administraţie va putea sub-delega împuternicirile acordate prin prezenta către orice persoană la alegerea sa.

Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 5367 din data de 04 decembrie 2023.



Despre Rețele Electrice Dobrogea


Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 08 decembrie 2023, societatea a fost înființată la data de 8 martie 2002. Firma are sediul pe Strada Nicolae Iorga, Nr. 89A, Constanța, Județ Constanța.

Rețele Electrice Dobrogea are ca obiect de activitate distribuția energiei electrice.

Situația financiară se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 640.075.731 lei, un profit de 75.867.135 lei la un număr de 615 angajați.

Acționari sunt Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie SA, Fondul Proprietatea SA.

Administratori sunt Fysakis Andreas, Giannakopoulou Eleni, Grozavu Ion Gabriel, Hadjimichael Sotirios, Limoura Aikaterini, Popescu Alexandru-George.

Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie SA apare și în E-Distribuție Banat SA, Rețele Electrice Muntenia SA, Indra Soluciones Tecnologias de la Informacion Romania SA, PPC Energie SA, PPC Energie Muntenia SA, Fondul de Investiții în Energie Kazah-Roman SA, Titan Power SA.

Fondul proprietatea sa apare și în Alro SA, Romaero SA, Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" – SA Constanța, Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA, Societatea Națională "Aeroportul Internațional Timișoara-Traian Vuia-" SA, Societatea Națională "Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu-Constanța" SA, Compania Naționala Administrația Porturilor Dunării Maritime SA, Societatea Naționala Plafar SA, Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Fluviale SA, Zirom SA, Engie Romania SA, Societatea de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale "Hidroelectrica" SA, E-Distribuție Banat SA, Rețele Electrice Muntenia SA, Societatea Națională a Sării SA , PPC Energie SA, PPC Energie Muntenia SA, World Trade Hotel SA, Compania Națională "Aeroporturi București" SA, Societatea Complexul Energetic Oltenia SA, Compania Națională Poșta Română SA, Societatea Electrocentrale Craiova SA, Big Trade SA.

Numele Fysakis Andreas apare și în Retele Electrice Muntenia SA. Grozavu Ion Gabriel apare și în Societatea de Administrare a Participatiilor în Energie SA. Hadjimichael Sotirios apare și în Rețele Electrice Muntenia SA. Limoura Aikaterini apare și în Rețele Electrice Muntenia SA. Popescu Alexandru George apare și în Apa Service SA.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Știri ConstanțaLucrări programate Rețele Electrice Dobrogea. Iată ce consumatori vor rămâne fără curent electric

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atenție, se oprește curentul electric pentru anumite zone ale județului Constanța. Lista celor afectați

28 Mar 2024 1009

Rețele Electrice Dobrogea Atenție, se oprește curentul electric la anumiți consumatori din județ și din municipiul Constanța!

14 Dec 2023 740