Firme Constanța Schimbări în cadrul societății Balcan Building SRL, după decesul unui asociat

Foto: Unsplash  
Mai multe schimbări au avut loc în cadrul societății Balcan Building SRL după decesul unuia dintre asociați. Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial, Radu Balcan în calitate de asociat al societăţii Balcan Building  - S.R.L., ca urmare a decesului iese din societate şi din calitatea de administrator Alina Pavel.
  
În baza Certificatului de Moştenitor intră în societate:
 
  • Pavel Bogdan-Alexandru (soţ) căruia îi revin 2/8 din masa succesorală-adică 5 p.s. (50 Iei);
  • Ana-Maria Ionesi (fiică) căreia îi revin 3/8 din masa succesorală adică 7 p.s. (70 Iei);
  • Pavel Radu Bogdan (fiu) căruia îi revin 3/8 din masa succesorală adică 8 p.s. (80 lei);
 Art. 2. Capitalul social total al societăţii este de 500 lei =50 părţi sociale/10 lei p.s. şi va fi împărţit, în urma moştenirii, între asociaţi astfel:
-Radu Balcan aport la capitalul social 30 p.s. cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi la valoare totală de 300 lei, participarea la profit şi pierdere 60%;
- Pavel Radu Bogdan, aport la capitalul social 5 p.s. cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, şi în valoare totală de 50 lei, participarea la profit şi pierdere 10%;
- Ana-Maria Ionesi, aport la capitalul social 7 p.s. cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 70 lei, participarea la profit şi pierdere 15%;
- Pavel Bogdan-Alexandru, aport la capitalul social 8 p.s. cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 80 lei, participarea la profit şi pierdere 15%;
 
Art. 3. Va rămâne în funcţia de administrator BALCAN RADU, se numeşte pe perioadă de 50 de ani şi va avea puteri depline începând cu data prezentei decizii.
 
Art. 4. Durata societăţii este nedeterminată.
 
Art. 5. Se schimbă sediului social în satul Cumpăna, (com. Cumpăna), strada Ion Minulescu nr. 5, cam. 1, judeţul Constanţa.
 

Despre Balcan Building SRL
 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 29 iulie 2023, societatea a fost înființată în anul 2011.

 
Pentru anul 2022 societatea a raportat cifră de afaceri de 1.839.629 lei, profit de 46.908 lei și 12 angajați.
  
Radu Balcan mai apare ca asociat 58.53% și amdinistrator în cadrul societății Balcan Construct SRL.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Citește și: 

Un fost consilier județean din Constanța, printre fondatorii unei firme ce se ocupă cu administrarea paginilor web

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobiliare Constanța Zona Peninsulară. Casa de pe strada Aristide Karatzali nr. 8 prinde contur. Cine sunt investitorii? (GALERIE FOTO)

20 Feb 2024 3675