Firme Constanța Schimbări în conducerea Complex Excelsior SA. Cine e noul președinte al Consiliului de Administrație

 
 
  • Societatea Complex Excelsior SA a fost înființată în anul 1995, adresa sediului social este la Eforie, în județul Constanța, iar activitatea principală este „Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 5.307 din data de 27 noiembrie 2023, a fost publicată hotărârea nr. 1 / 2023 a Adunării Generale a Acționarilor societății Complex Excelsior SA.
 
AGA s-a întrunit pe data de 1 noiembrie 2023, având următoarea ordine de zi:
 
- Revocarea lui Oren Milshain din funcţia de administrator / preşedinte consiliu de administraţie; revocarea lui Chety Bafani şi a lui Ari Ran Lev din funcţia de administratori / membri ai consiliului de administraţie;
- Numirea noilor membri ce vor forma Consiliul de Administraţie al Complex Excelsior SA;
- Desemnarea preşedintelui Consiliului de Administraţie al Complex Excelsior SA.
 
La adunarea generală legal constituită a participat Petre Tudoran în calitate de acţionar, reprezentând 93,71% din totalul capitalului social şi Irina Anghel în calitate de secretar de şedinţă.
 
Adunarea generală a acţionarilor a hotărât următoarele:
 
1. Începând cu data de 1 noiembrie 2023, se revocă din funcţia de administrator / preşedinte al consiliului de administraţie Oren Milshain.
 

2. Începând cu data de 1 noiembrie.2023, se revocă din funcţia de administratori / membri ai consiliului de administraţie Chety Bafani şi Ari Ran Lev.
 
3. Începând cu data de 1 noiembrie 2023 se numesc în funcţia de administratori ai Complex Excelsior SA următorii:


- Irina Anghel, cetăţean român, domiciliată în Năvodari;
- Dumitru Cătălin Tudoran, cetăţean român, domiciliat în satul Mereni, județul Constanţa;
- Petre Tudoran, cetăţean român, domiciliat în Eforie Nord, județul Constanţa.
 
4. Durata mandatului noilor administratori va fi de patru ani.
 
5. Toţi cei trei administratori vor constitui Consiliul de Administraţie al Complex Excelsior SA.
 
6. Se numeşte în funcţia de Preşedinte al Consiliului de Administraţie Irina Anghel.
 
7. Dumitru Cătălin Tudoran şi Petre Tudoran vor fi membri ai Consiliului de administraţie.
 
8. Fiecare dintre cei trei administratori poate decide singur, în administrarea şi gestionarea activităţii societăţii, neavând nevoie de acceptul celorlalţi administratori. Semnătura oricăruia dintre cei trei administratori este opozabilă societăţii, administratorii putând fi ţinuţi răspunzători pentru orice prejudicii aduse societăţii în exercitarea atribuţiilor sale. Oricare dintre cei trei administratori reprezintă societatea în relaţiile cu terţii.
 
Se împuterniceşte Petre Tudoran să ducă la îndeplinire prezenta hotărâre.
 
Despre SC Complex Excelsior SA
 
Potrivit Recom, platformă consultată vineri, 1 decembrie 2023, firma Complex Excelsior SA a fost înființată în anul 1995, adresa sediului social este la Eforie, în județul Constanța, iar activitatea principală este „Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“.
 
Pachetul de acțiuni al Complex Excelsior SA este deținut de Petre Tudoran (Cota de participare la beneficii şi pierderi: 93.71% / 93.71%) și de Acționari Listă (persoane fizice), cu 6.29% / 6.29% cotă de participare la beneficii şi pierderi. Persoane împuternicite: Irina Anghel (administrator / președinte CA), Dumitru Cătălin Tudoran (administrator / membru în CA), Petre Tudoran (administrator / membru în CA), Maria Neacșu, Steluța Huban și Marin Geambașu (cenzori). 
 
În 2022, Complex Excelsior SA a avut o cifră de afaceri netă de 620.337 lei, un profit de 45.239 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 4.
 
Platforma termene informează că Complex Excelsior SA nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții  publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 30 noiembrie 2023).
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Ce se construiește
Complex Excelsior SA ridică un centru de întreținere la Eforie Sud

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce se construiește Complex Excelsior SA ridică un centru de întreținere la Eforie Sud

19 Feb 2021 2735

Complex Excelsior SA convoacă adunarea generală a acţionarilor

26 Mar 2015 1593