Firme Constanța Schimbări în Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA, care are acționariat rusesc


 
  • Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA a fost înființată în anul 2011, iar activitatea principală este „Activități de servicii anexe transportului pe apă“.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 3.011 din 7 iulie 2023, a fost publicată hotărârea din data de 26 mai 2023 a Adunării Generale Ordinare a acţionarilor societății Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA.
 
Aceasta este o societate pe acţiuni administrată în sistem dualist, înfiinţată şi funcţionând în conformitate cu legislaţia României, cu sediul social în municipiul Constanţa, având capital social subscris şi vărsat de 26.613.900, divizat în 256.139 de acţiuni.  
 
În prezenţa acţionarilor deţinând 100% capitalul social al societăţii, Gazpromneft Marine Bunker LLC (o societate cu răspundere limitată înfiinţată şi funcţionând în conformitate cu legislaţia Federaţiei Ruse, cu sediul social în St. Petersburg, Federaţia Rusă, reprezentată legal de Anton Sobolev, deţinând 256.105 acţiuni, reprezentând 99,986726% din capitalul social al societăţii) și GPN - Project LTD (societate cu răspundere limitată, înfiinţată şi funcţionând în conformitate cu legile Federaţiei Ruse, cu sediul în St. Petersburg, Federaţia Rusă, reprezentată legal prin Alia Krymova, deţinând 34 acţiuni, reprezentând 0,013274% din capitalul social al societăţii), Adunareai Generală Ordinară a Acţionarilor a aprobat mai multe hotărâri, cu unanimitatea voturilor.
 
Astfel, a încetat mandatul lui Alexey Medvedev, membru al Consiliului de Supraveghere al societăţii, cu efect de la data prezentei hotărâri. Alexey Medvedev este cetăţean al Federaţiei Ruse, născut la Moscova, Rusia, domiciliat în Moscova.
 
De asemenea, s-a decis numirea şi prelungirea mandatelor a cinci membri ai Consiliului de Supraveghere al societăţii pentru o perioadă începând cu ziua următoare prezentei hotărâri până la data de 27 mai 2024 inclusiv.
 
Este vorba de Anton Sobolev (cetăţean al Federaţiei Ruse, născut în Surgut, regiunea Tyumen, Rusia, domiciliat în Rusia, St. Petersburg), de Dmitriy Tolstykh (cetăţean al Federaţiei Ruse, născut în Moscova, URSS, domiciliat la Moscova), de Nlkita Anichkin (cetăţean al Federaţiei Ruse, născut în Moscova, Rusia, domiciliat în St. Petersburg), de Vitaly Osipov (cetăţean al Federaţiei Ruse, născut în Leningrad, URSS, domiciliat în St. Petersburg) și de Evgheny Zholobov (cetăţean al Federaţiei Ruse, născut în Leningrad, URSS, domiciliat în St. Petersburg).
 
Despre Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA
 

Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 10 iulie, Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA a fost înființată în anul 2011, iar activitatea principală este „Activități de servicii anexe transportului pe apă“.
 
În 2022, Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA a avut o cifră de afaceri de 55.301.936 lei, o pierdere de 4.281.918 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 25.

 
Platforma termene.ro informează și că Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și
 
Firma Agroresurs, înființată la Constanța de Ivan Minchev, care are domiciliul în Bulgaria

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tribunalul Constanța respinge intrarea în insolvență a SC Balkan Marine Bunker Assets SRL! Firma este controlată de o companie din Rusia

15 Feb 2024 1044

După Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA Și Balkan Marine Bunker Assets SRL, din Constanța, controlată de o firmă din Rusia, își cere insolvența!

11 Feb 2024 951

Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA, din Constanța, controlată de două companii din Rusia, cere să intre în insolvență!

09 Feb 2024 1134

Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA, modificări în societate

20 Aug 2021 1420

Asociații Gazpromneft Marine Bunker Balkan s-au întâlnit la Constanța. Ce au discutat

10 Sep 2020 1530

Societatea constănțeană Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA. Mandatul directorului general unic, prelungit

06 Jul 2020 2220

A fost emis un act de urbanism Digul de larg pentru acostare nave, amenajat de Gazpromneft Marine Bunker Balkan

22 Nov 2019 1849

Investiţie a Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA în Portul Constanţa. Este vizat digul de larg pentru acostare nave

11 Feb 2019 5516

Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA i-a prelungit mandatul directorului general unic

03 Sep 2015 2753