Firme Constanța Schimbări în GP Consulting. Societatea are un nou asociat unic și administrator


 
  • SC GP Consulting SRL a fost înființată în anul 2023, iar obiectul de activitate la Recom este „Activități de consultanță pentru afaceri și management“.  

     
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 5.272 din data de 24 noiembrie 2023, a fost publicată decizia nr. 1 din 31 octombrie 2023 a lui Octav – Florin Naniș, din Constanța, la acea dată asociat unic al SC GP Consulting SRL.
    
Octav – Florin Naniș a hotărât să se retragă din calitatea de asociat, prin cesionarea, conform contractului de cesiune părţi sociale din 31.10.2023, la valoarea nominală a tuturor părţilor sociale deţinute în cadrul societăţii, respectiv 20 părţi sociale a 10 lei, în valoare totală de 200 lei, reprezentând 100% capitalul social, către Gheorghe Pazu. Transmiterea părţilor sociale s-a făcut conform art. 202 alin.2 din Legea nr. 31/1990, modificată şi republicată.
 
Urmare a celor de mai sus, Gheorghe Pazu, născut la Măcin, în județul Tulcea, și domiciliat în municipiul Constanța, a fost cooptat în societare.
 
Capitalul social a rămas neschimbat, la suma de 200 de lei, împărţit în 20 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, şi este deţinut de asociat unic Gheorghe Pazu. Participarea asociatului unic la beneficii şi pierderi este de 100%.
 
De asemenea, Octav – Florin Naniș s-a retras din calitatea de administrator, fiind numit Gheorghe Pazu, pe o durată de 50 şi cu puteri depline de reprezentare şi administrare.
 
Sediul social al firmei a fost schimbat la o altă adresă din municipiul Constanța.
 
Despre SC GP Consulting SRL

 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 28 noiembrie 2023, SC GP Consulting SRL a fost înființată în anul 2023, iar obiectul de activitate la Recom este „Activități de consultanță pentru afaceri și management“.  
 

Platforma termene.ro informează că SC GP Consulting SRL nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții  publice până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 27 noiembrie 2023).
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Firme Constanța
Obiectul de activitate al Sea Container Shipping & Logistics a fost extins

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.