Firme Constanța Schimbări la World Class Travel SRL. Decizii importante în AGA

Adunarea Generală a Asociaților SC World Class Travel SRL a luat hotărârea cu numărul 35 la 11.12.2023, la sediul firmei din Constanţa. În cadrul ședinței, au participat asociații Cozmenco Andreea-Mihaela și Dichiu Nicoleta.

Hotărârile majore adoptate în cadrul acestei Adunări Generale vi le vom reda în rândurile de mai jos:

Una dintre acestea vizează cedarea către asociatul Dichiu Nicoleta, a întregului număr de 1.250 părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei, reprezentând 50% din capitalul social al societăţii, deţinut de asociatul Cozmenco Andreea-Mihaela, la preţul de 100.000 lei.

O alta vizează retragerea lui  Cozmenco Andreea-Mihaela  din cadrul societăţii şi încetarea calităţii de asociat a acesteia.

Deasemenea, se schimbă sediul social al societăţii de la localitatea Constanţa, municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 230, judeţul Constanţa, la adresa din mun. Constanţa, str. I. Gh. Duca nr. 30, judeţul Constanţa.

Asociatul Dichiu Nicoleta va duce la îndeplinire cele hotărâte mai sus, se va prezenta în faţa tuturor organelor competente, va înregistra contractul de cesiune de părţi sociale în Registrul Asociaţilor Societăţii şi la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în conformitate cu prevederile Legii societăţilor nr. 31/1990, republicată.

Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 498 din data de 31 ianaurie 2024. 



Despre World Class Travel SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 06 februarie, societatea a fost înființată la data de 28 februarie 2006. Firma are sediul pe Bulevardul Tomis, Nr. 230, Constanța, Județ Constanța.    


Firma are ca obiect de activitate activități ale tur-operatorilor.   

Situația financiară se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 1.071.945 lei, un profit de 453.314 lei la un număr de patru  angajați.

Asociați și administratori sunt Dichiu Nicoleta și Cozmenco Andreea-Mihaela. 



Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și: 

Import-Export Reprezentative SRL, firmă nouă în Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.