Firme Constanța Silver Tower Invest are un nou obiect principal de activitate


 
  • În Silver Tower Invest SRL asociat unic și administrator este Moatazbella Hamza Ahmed Aleraki, cu cetățenie egipteană.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 5.522 din data de 12 decembrie 2023, a fost publicată decizia nr. 1 / 30.10.2023 a lui Moatazbella Hamza Ahmed Aleraki, asociat în firma Silver Tower Invest SRL.
 
Astfel, sediul social a fost mutat, la o adresă în municipiul Constanța.
 
Totodată, obiectul principal de activitate a devenit „Intermedieri în comerţul cu produse diverse“, vechiul cod principal fiind eliminat.
 
De asemenea, s-au adăugat următoarele activităţi secundare: Repararea maşinilor; Lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat; Comerţ cu amănuntul de piese şi accesorii pentru autovehicule; Comerţ cu ridicata specializat al altor alimente, inclusiv peşte, crustacee şi moluşte; Comerţ cu ridicata nespecializat; Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management; Activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă; Activităţi specializate de curăţenie a clădirilor, mijloacelor de transport, maşini şi utilaje; Activităţi combinate de secretariat; Activităţi de fotocopiere, de pregătire a documentelor şi alte activităţi specializate de secretariat.
 
Despre Silver Tower Invest SRL
 
Potrivit Recom, platformă consultată joi, 14 decembrie 2023, firma Silver Tower Invest SRL a fost înființată în anul 2023, iar adresa sediului social este în municipiul Constanța.
 
În Silver Tower Invest SRL asociat unic și administrator este Moatazbella Hamza Ahmed Aleraki, cu cetățenie egipteană.
 

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Firme Constanța
Decizii luate în New Era Games de Cristian Gări, asociat unic și administrator

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.