Firme Constanța SNC Ship Design SRL, administrată încă patru ani de Radu Cătălin Rusen

  • SNC Ship Design SRL este deținută de Șantierul Naval Constanța SA.
Radu Cătălin Rusen rămâne administratorul SNC Ship Design SRL Constanța, în urma deciziei luate de Șantierul Naval Constanța SA, unicul asociat al firmei.
 
Decizia a fost luată la data de 29 ianuarie 2024, fiind publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 1263 din 13 martie 2024.
 
Potrivit sursei citate, Șanteriul Naval Constanța SA, în calitate de asociat unic al SNC Ship Design SRL, întrunit în ședința din 29 ianuarie 2024, cu participarea Dumitriței Bosînceanu, în calitate de reprezentant al asociatului unic, președinte al Consiliului de Administrație, a decis prelungirea mandatului de administrare.
 
Astfel, mandatul lui Radu Cătălin Rusen a fost prelungit pe o durată de patru ani.
 
Minodora Preda, consilier juridic, a fost împuternicită să ducă la îndeplinire hotărârea și să efectueze înregistrările conform prevederilor legale.
 
Despre SNC Ship Design SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 18 martie 2024, SNC Ship Design SRL a fost înființată în 2006, are sediul social în Constanța, Incinta Port și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociat unic este Șantierul Naval Constanța SA, iar Radu Cătălin Rusen este administratorul, compania fiind auditată de Audit SRL Constanța.
 

În 2022, SNC Ship Design SRL a declarat doi angajați, pierderi peste 390.000 de lei și cifra de afaceri 0.
 
Despre Șantierul Naval Constanța SA

 
Potrivit Registrului Comerțului, consultat pe 18 martie 2024, Șantierul Naval Constanța SA a fost înființată în 1991, are sediul social în Constanța, Incinta Port și se ocupă de construcția de nave și structuri plutitoare.
 
Acționar majoritar și fondator este compania Resource International SA (94,8%), din Insulele Marshall, iar ceilalți acționari sunt SIF Moldova SA (2,02%), SIF III Transilvania SA (0,73%) și o Listă de acționari persoane fizice (2,45%).
 
Președintele Consiliului de Administrație este Dumitrița Bosînceanu (al cărui nume se regăsește, potrivit RECOM, în companiile Histria International SRL, Histria Protguard SRL și Histria Shipmanagement SRL).
 
Ceilalți administratori sunt Andrei Bosînceanu, Radu Cătălin Rusen (director general), Nicolae Stoian (director), Corneliu Călin (director), Victor Teodosescu (director general adjunct), Deniz Vasile (director economic) și Laurențiu Grigorescu (director tehnic).
 
Auditori sunt BDO Audit SRL (reprezentată de Mircea Tudor), Pricewaterhousecoopers Audit SRL (reprezentată de Mircea Bozga) și Deloitte Audit SRL (reprezentată de Ana Corina Dimitriu).
 
În 2022, societatea a declarat 828 de angajați, profit peste 18,9 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 317,16 milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firme Constanța
Sammarina Imobiliare SA, convocată în Adunare Generală Extraordinară

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.