Firme Constanța Societatea MNC Faby SRL și-a mutat sediul social



Societatea MNC Faby SRL a luat o decizie semnificativă prin intermediul asociatului său unic, Manicu Robert-Constantin. În conformitate cu Decizia nr. 1 din 16.02.2024, mandatul administratorului a fost extins pe o durată de 50 de ani, conferindu-i puteri depline de reprezentare și administrare. De asemenea, sediul social al societății a fost mutat în municipiul Medgidia, Str. Republicii nr. 32, județul Constanța.

O modificare majoră a fost făcută și în ceea ce privește obiectul de activitate al societății. Aceasta a renunțat la întregul său obiect de activitate anterior, principal și secundar, și a declarat activitatea principală ca fiind în domeniul restaurantelor. În plus, obiectul de activitate a fost completat cu 5621 activităţi de alimentaţie (catering) şi evenimente; 5629 Alte activităţi de alimentaţie n.c.a.;5630 Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor; 4799 Comerţ cu amănuntul efectuat în afara magazinelor standurilor, chioşcurilor şi pieţelor.

Decizia a fost redactată pe data de 16.02.2024, în două exemplare, sub semnătură privată, și a fost publicată în Monitorul Oficial, partea a IV-a, sub numărul 1584 din data de 01 aprilie 2024.


Despre MNC Faby SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 03 aprilie 2024, societatea din Medgidia, a fost înființată la data de 11.08.2022 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5610 - Restaurante.

Facem preiczarea că în ceea ce privește situația financiarănu sunt menționate date cu privire la cifra de afaceri, profit sau număr de angajați.

Asociat și administrator este Manicu Robert-Constantin din Medgidia.


Numele Manicu Robert-Constantin apare și în Faby Fashion Foto SRL.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.




PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Cetățeni cu domiciliul în Turcia și-au deschis firmă la Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.