Firme Constanța Star Infinity Construct SRL schimbă asociații și se ocupă acum de hoteluri și cazare

  • Star Infinity Construct SRL din Năvodari este acum deținută și administrată de Nicu Valentin Rusu.
Star Infinity Construct SRL din Năvodari are acum un nou asociat și administrator și se ocupă, în principal, de hoteluri și alte facilități de cazare.
 
Schimbările în firmă au fost decise la finele lunii iunie 2023, de către foștii asociați Ștefan Valentin Buștiuc și Toader Bacosca, aceștia cooptându-l în afacere pe Nicu Valentin Rusu și cedându-i lui firma.
 
Decizia din 26 iunie 2023 a fost publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 3641 din 17 august 2023.
 
Astfel, Nicu Valentin Rusu a devenit asociat unic și administrator al Star Infinity Construct SRL, iar foștii asociați au fost de acord ca Nicu Valentin Rusu să preia și dividendele nerepartizate de la înființarea societății și până în prezent.
 
Noul asociat a decis renunțarea la tot obiectul de activitate, mai puțin la codul CAEN 5510 – Hoteluri și alte facilități de cazare similare, care a devenit obiectul principal de activitate.
 
Obiectul secundar de activitate include dezvoltare (promovare) imobiliară, lucrări de construcții, alte servicii de cazare, restaurante, închiriere și leasing, activități recreative și distractive, activități de întreținere corporală, dar și altele.
 
Despre Star Infinity Construct SRL
 
Potrivit termene.ro, platfromă consultată pe 22 august 2023, Star Infinity Construct SRL a fost înființată în februarie 2021, se ocupă de hoteluri și alte facilități de cazare similare și are sediul social în Năvodari, strada D24, nr. 59.
 

Asociat unic și administrator este Nicu Valentin Rusu, al cărui nume se regăsește și în Sunrise RNV Investment SRL Năvodari, Renting Concept Building SRL Năvodari, Green Parking  Solutions SRL București și Rusu Nicu-Valentin Intreprindere Individuală din Constanța.
 
În 2022, societatea a declarat doi angajați, profit peste 94.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 320.000 de lei.

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firme Constanța
Metal House CO SRL Constanța intră în imobiliare! Societatea radiază mai multe puncte de lucru din țară

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.