Firme Constanța Steaua de Mare H&R SRL a fost preluată de Complex Hotelier Steaua de Mare SRL

  • Conform hotărârii nr. 1 din data de 7 decembrie 2023 a Adunării Generale a Asociaților, Cristina Mihale și Anda Răducanu au cooptat în Steaua de Mare H&R SRL persoana juridică Complex Hotelier Steaua de Mare SRL
  • Termene.ro arată că firma funcționează din 6 aprilie 2007, are sediul în Constanța, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 185 și obiectul de activitate este „hoteluri și alte facilități de cazare similare”
Conform hotărârii nr. 1 din data de 7 decembrie 2023 a Adunării Generale a Asociaților, Cristina Mihale și Anda Răducanu au cooptat în Steaua de Mare H&R SRL persoana juridică Complex Hotelier Steaua de Mare SRL.
 
Ca urmare a deciziei, Cistina Mihale și Anda Răducanu s-au retras din calitatea de asociat. Cristina Mihale a cesionat la valoare nominală 98 de părți sociale, în valoare totală de 98 de lei către Complex Hotelier Steaua de Mare SRL. Anda Răducanu a cesionat la valoare nominală 102 părți sociale, în valoare totală de 102 lei către Complex Hotelier Steaua de Mare SRL.
 
După cesiune, Complex Hotelier Steaua de Mare SRL deține 100% din capitalul Steaua de Mare H&R SRL, în valoare de 200 de lei.
 
Cristina Mihale a fost revocată din funcția de administrator. Administrarea societății este realizată de Anda Răducanu și Mihai Răducanu.
 
Exercitarea mandatului de administrare de către Anda Răducanu și Mihai Răducanu se efectuează independent.
 
Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial, partea a IV-a, nr. 120 din data de 10 ianuarie 2024.
 
Despre Steaua de Mare H&R SRL
 
Potrivit termene.ro, firma a fost fondată în 2023. Obiectul de activitate este „Hoteluri și alte facilități de cazare similare”. Sediul este pe strada Olimp nr. 8, Olimp, județul Constanța.
 

Sursa citată arată că Anda Răducanu mai este prezentă în Complex Hotelier Steaua de Mare SRL și SDM Reparații și Amenajări SRL.
 
Conform RECOM, Mihai Răducanu mai apare ca administrator în Cinematic SRL, Cinetek International SRL și Format Productions SRL. Toate aceste societăți sunt radiate în prezent.

 
Despre Complex Hotelier Steaua de Mare SRL
 
Termene.ro arată că firma funcționează din 6 aprilie 2007, are sediul în Constanța, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 185 și obiectul de activitate este „hoteluri și alte facilități de cazare similare”.
 
Potrivit sursei, firma și-a reluat activitatea începând cu 9 septembrie 2011.
 
Complex Hotelier Steaua de Mare SRL are mai multe puncte de lucru în Eforie Nord și Olimp, județul Constanța și până în martie 2023, a avut și unul în București.
 
Mihai Răducanu și Anda Răducanu sunt asociații, iar administratorul firmei este Anda Răducanu.
 
În 2022, Complex Hotelier Steaua de Mare SRL a realizat o cifră de peste 30 de milioane de lei, un profit de peste nouă milioane de lei și 107 salariați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
 
Citește și:
Firmă nouă în stațiunea Olimp. Cine sunt fondatoarele
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firmă nouă în stațiunea Olimp. Cine sunt fondatoarele

24 Jun 2023 1626