Firme Constanța Structura capitalului social al SC MCI Base Soft SRL s-a modificat

  • Costin Manţu, asociat în SC MCI Base Soft SRL,  a cesionat 15 părți sociale asociatului Tana Manţu.
  • În urma cesiunii, asociatul Costin Manţu va deţine 4 părţi sociale, iar asociatul Tana Manţu va deţine 16 părţi sociale în valoare.
 
Costin și Tana Manţu, în calitate de asociaţi ai SC MCI Base Soft SRL, au aprobat mai multe decizii referitoare la structura capitalului social.
 
Astfel, s-a decis cesiunea unui număr de 15 părţi sociale, la valoarea nominală, deţinute de asociatul (cedent) Manţu Costin în cadrul societăţii, la preţul de 150 lei către asociatul (cesionar) - Manţu Tana. Cu menţiunea că fiecare parte socială este în valoare de 10 lei şi reprezintă 150 lei din capitalul social subscris şi vărsat de 200 lei.
 
Manţu Costin transmite, iar cesionarul preia împreună cu activul şi pasivul societăţii toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei Hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control. Contravaloarea părţilor sociale cesionate a fost plătită.
 
În urma cesiunii, structura participării asociaţilor la capitalul social al SC MCI Base Soft SRL va fi următoarea:
- Asociatul Costin Manţu va deţine 4 părţi sociale în valoare de 10 lei fiecare, având un aport total la capitalul social de 40 lei. Participarea acestuia la beneficii şi pierderi va fi în cotă de 20%.
 
- Asociatul Tana Manţu va deţine 16 părţi sociale în valoare de 10 lei fiecare, având un aport total la capitalul social de 160 lei. Participarea acesteia la beneficii şi pierderi va fi în cotă de 80%.
 
Administrarea societăţii se face de către asociatul Manţu Costin, acesta având puteri depline de reprezentare şi administrare a societăţii. Durata mandatului este de 40 ani.
 
Durata societăţii este pe perioadă nedeterminată, începând cu data înmatriculării în Registrul Comerţului. Decziile aporbate pe data de 22.01.2024 au fost publicate în  Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1057 din data de 01.01.2024.
 

 

Despre MCI Base Soft SRL

 
 
Înființată în anul 2017, firma are sediul social pe strada Fîntînele, nr. 55A din Constanța și desfășoară activități de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client). În anul fiscal 2022, societatea cu zero angajați a declarat o cifră de afaceri de 52.731 lei și un profit de 49.538 lei.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Firme Constanța: TMF Management SRL, absorbită de TMF Romania SRL. Decizia, publicată în Monitorul Oficial
 
Firme Constanța: Schimbări în Agigea Oil Terminal SRL, al cărei asociat unic e o firmă cu sediul la Dubai

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.