Firme Constanța Structura capitalului social al Shikun and Binui Energy Satu Mare SRL, modificată

  •  A fost aprobată modificarea Actului Constitutiv al societăţii Shikun and Binui Energy Satu Mare SRL.
  • Capitalul social al societăţii, subscris şi vărsat va fi de 1.010 RON, împărţit în 101 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 RON fiecare.
 
Shikun and Binui Energy Europe B.V., o societate organizată şi funcţionând conform legislaţiei din Ţările de Jos, cu sediul în Claude Debussylaan 42, reprezentată de Doron Shamir şi de Skomik Yoval, în calitate de administratori, în calitate de asociat unic al Shikun and Binui Energy Satu Mare SRL, o societate cu sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 175 a apobat mai multe decizii.
 
Astfel a fost aprobată majorarea capitalului social al societăţii cu suma de 10 RON, respectiv de la valoarea actuală de 1.000 RON la valoarea de 1.010 RON, prin emisiunea unei părţi sociale noi ("Partea Socială Nouă") ce va fi subscrisă de către Asociatul unic în schimbul unui aport în numerar în valoare de 21.551.420,4 RON, din care 10 RON  reprezintă valoarea nominală a Părţii Sociale Noi, iar 21.551.410,4 reprezintă prima de emisiune a Părţii Sociale Noi.
 
Asociatul unic plăteşte întregul preţ de subscriere pentru Partea Socială Nouă în euro, respectiv suma de 4.337.000 euro, prin aporturi în numerar vărsate de Shikun and Binui Energy Ltd (societate afiliată Asociatului unic), în numele şi pe seama Asociatului unic după cum urmează: 4.025.000 euro vărsaţi în data de 7 noiembrie 2023 şi 312.000 euro vărsaţi în data de 22 noiembrie 2023.
 
Ca urmare a celor de mai sus, se aprobă modificarea actului constitutiv al societăţii care va avea următorul conţinut: capitalul social al societăţii, subscris şi vărsat este de 1.010 RON, împărţit în 101 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 RON fiecare.
 
Prezenta decizie a fost adoptată pe data de 22 decembrie 2023 și publicată în  Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 706 din data de 12.02.2024.
 
 
 

Despre Shikun and Binui Energy Satu Mare SRL

 
 
 
Înființată în anul 2015, Shikun and Binui Energy Satu Mare SRL are sediul social pe bulevardul Mamaia, nr. 175 din Constanța și se ocupă de producția de energie electrică.

 
Shikun & Binui Energy Europe BV este asociat unic. Administratori în societate sunt:  Paz David, Salter Katya Keren, Skornik Yoval și  Tisch Yossef.
 

Potrivit termene.ro, în anul 2022, firma cu o cifră de afaceri de zero lei și fără niciun angajat a avut un o pierdere de 145.663 lei.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de vânzare a bunului deținut de Green Garden Art Fast SRL.
 
 
Citește și:
 
 
Firme Constanța: Sun Source Energy SRL, Pure Solar Power SRL, Solar PV Power Plant SRL și-au majorat capitalul social
 
 
Firme Constanța: Modificări în compania Shikun And Binui Energy Romania SRL!
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.