Firme Constanța Tag Expert International SRL, din județul Dâmbovița, s-a mutat în Constanța

Stațiunea Mamaia văzută de sus. Foto cu rol ilustrativ din Arhiva ZIUA de Constanța
  • Mihai Chesaru, asociatul unic și administratorul Tag Expert International SRL, a decis schimbarea sediului social și a obiectului principal de activitate.
Tag Expert International SRL, din satul Mănăstirea, aparținând de comuna dâmbovițeană Crevedia, și-a schimbat sediul social în stațunea Mamaia, din Constanța, și se va ocupa de transporturi rutiere de mărfuri.
 
Schimbările în firmă au fost decise de asociatul unic Mihai Chesaru, la finele lunii iunie 2023, fiind publicate în Monitorul Oficial al României Nr. 3211 din 19 iulie 2023.
 
Anterior, firma se ocupa în principal de fabricarea altor produse din material plastic.
 
De asemenea, Mihai Chesaru a mai decis și radierea obiectelor secundare de activitate, cu excepția comerțului cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzisau prin Internet, a comerțului cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioșcurilor și piețelor și transporturi cu taxi.
 
Despre Tag Expert International SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 23 iulie 2023, Tag Expert International SRL a fost înființată în 2018, sediul social anterior era în satul Mănăstirea, din județul Dâmbovița, pe strada Păcii, iar acum este în Mamaia, nr. 564, obiectul principal de activitate fiind acum reprezentat de transporturi rutiere de mărfuri.
 
Bucureșteanul Mihai Chesaru este asociatul unic și, totodată, administratorul firmei.
 
În 2022, societatea a declarat un angajat și a realizat un profit peste 1.600 de lei, la o cifră de afaceri de 8.000 de lei.
 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firme Constanța
Chef’s Table By The Sea SRL are un nou administrator

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.