Firme Constanța Top Tencuieli Mecanizate SRL va executa lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale

afacere noua in seimenii mici se deschide grigoflorval srl 618684
  • Top Tencuieli Mecanizate SRL va avea sediul social în municipiul Constanţa, Aleea Murelor și se va ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
  • Mihai George este asociat unic și administratorul firmei care are o durată de funcţionare - nedeterminată.
 
În baza cererii nr. 18905 din data de 19.03.2024 şi a actelor doveditoare depuse, Registrul comerţului a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea profesionistului Top Tencuieli Mecanizate SRL.
 
Firma va avea sediul social în municipiul Constanţa, Aleea Murelor nr. 11 și se va ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Capitalul social de 200 lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, este deținut de Mihai George, cu domiciliul în judeţul oraşul Cernavodă. Mihai George este și administartorul firmei care are o durată de funcţionare - nedeterminată.
 
Decizia de înregistrare a Top Tencuieli Mecanizate SRL a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2122 din data de 26 aprilie 2024.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe
termene.ro.

 
Citește și:
 

Proiect Atractiv SRL şi Unique Absolut SRL, absoribite de societatea Security Prevention SRL, controlată de fostul consilier local din Constanța Vasile Roșu
 
Firme Constanța: A fost înființată o nouă agenție imobiliară. Iată cine este fondatorul

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.