Firme Constanța Trattoria 5 Minuti SRL București a închis punctul de lucru din Constanța

  • Mihnea Cristian Voiculescu s-a retras din firmă, cesionându-și părțile sociale către asociatul Activ Brands Solution Network SRL, care a devenit asociat unic, fiind reprezentat de Adrian Voiculescu.
Trattoria 5 Minuti SRL din București a închis punctul de lucru din Constanța, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 220, Centrul Comercial VIVO, spațiul nr. C-09.
 
Informația a fost publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 4855 din 1 noiembrie 2023, care cuprinde Hotărârea nr. 119/15.09.2023 a Adunării Generale a Asociaților firmei.
 
Conform datelor oficiale, la discuții au participat asociatul Mihnea Cristian Voiculescu și asociatul Activ Brands Solution Network SRL Ilfov, reprezentată de Adrian Voiculescu.
 
Tot în cadrul AGA s-a decis radierea sediului secundar (punct de lucru) al firmei situat în Constanța, în cadrul Centrului Comercial VIVO, precum și radierea întregului obiect secundar de activitate.
 
De asemenea, s-a completat obiectul secundar de activitate cu alte coduri CAEN, iar Mihnea Cristian Voiculescu s-a retras din calitatea de administrator al Trattoria 5 Minuti SRL, mandatul fiind preluat de Adrian Voiculescu, pentru o perioadă de zece ani, cu puteri depline.
 
În plus, Mihnea Cristian Voiculescu s-a retras și din firmă, cesionându-și părțile sociale către asociatul Activ Brands Solution Network SRL, care a devenit asociat unic, fiind reprezentat de Adrian Voiculescu.
 
Despre Trattoria 5 Minuti SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 7 noiembrie 2023, Trattoria 5 Minuti SRL are sediul social în București, Sectorul 5, Intrarea Ciclop, nr. 2 și se ocupă de restaurante.
 

Potrivit Registrului Comerțului, firma a fost înființată în 2004 în Piteși, în 2014 și-a schimbat sediul social în Constanța, iar în 2017 și-a schimbat sediul social în București.
 
În prezent, firma este controlată de Activ Brands Solution Network SRL Ilfov și administrată de Adrian Voiculescu.

 
În 2022, firma a declarat cinci angajați, profit aproape 90.000 de lei și cifra de afaceri peste 780.000 de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firme Constanța
Ameropa Grains SA va fi auditată, în continuare, de Ernst & Young Assurance Services SRL

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.