Firme Constanța Unul dintre asociații Si Gelato Artigianale SRL Năvodari s-a retras din firmă

Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța
  • Alina Ramona Spanache s-a retras și din administrarea societății, care i-a revenit unicului asociat rămas în firmă, respectiv Vasile Odagiu.
Alina Ramona Spanache s-a retras din firma Si Gelato Artigianale SRL și și-a vândut părțile sociale către partenerul său de afaceri, Vasile Odagiu, al cărui nume se  leagă și de societatea Building Ștefan AOP SRL Constanța.
 
Totodată, Alina Ramona Spanache s-a retras și din administrarea societății, care i-a revenit unicului asociat rămas în firmă, respectiv Vasile Odagiu.
 
Schimbările au fost decise de către cei doi asociați în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Asociaților din 1 iunie 2023, fiind publicate în Monitorul Oficial al României Nr. 3011 din 7 iulie 2023.
 
Corina Florentina Savu a fost împuternicită să îndeplinească formalitățile necesare la Registrul Comerțului.
 
Despre Si Gelato Artigianale SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 11 iulie 2023, Si Gelato Artigianale SRL a fost înființată în aprilie 2022, are sediul social în Năvodari, pe strada Promenada Năvodari, nr. 33 și se ocupă de restaurante.
 
Înainte de retragerea Alinei Ramona Spanache, aceasta și Vasile Odagiu erau parteneri cu părți egale în firmă, acum rămânând Vasile Odagiu asociat unic și administrator.
 
Numele Alinei Ramona Spanache se regăsește și în Pupa Fitness Pupa SRL și Pupa Bistro SRL, ambele din Constanța, iar Vasile Odagiu figurează și în Building Ștefan Aop SRL și Axo Hotel SRL, ambele din Năvodari.
 

În 2022, Si Gelato Artigianale SRL a declarat doi angajați, pierderi peste 65.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 240.000 de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Încă un bloc de 10 etaje, ridicat de Building Ștefan AOP SRL, în Mamaia
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.