Firme Constanța Washy Agigea și-a schimbat denumirea în Lay Constructions & Landscape. Care este noua activitate principală


 
  • Societatea Lay Constructions & Landscape SRL a fost înființată în anul 2016.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 4.145, din data de 19 septembrie 2023, a fost publicată decizia nr. 1 / 10.08.2023 a lui George Vanghelici, asociat unic la acea dată al firmei Washy Agigea.
 
Acesta a luat mai multe hotărâri. Astfel, a decis schimbarea denumirii firmei, din Washy Agigea SRL în Lay Constructions & Landscape SRL.
 
Totodată, în societate a fost cooptat Costel Bucuci, cetăţean român, născut și domiciliat în municipiul Constanţa.
 
În același timp, George Vanghelici s-a retras din societate, prin cesionarea către Costel Bucuci (la valoarea nominală) a 20 de părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 200 de lei, la preţul de 200 de lei.
 
Cedentul, George Vanghelici, a transmis, iar cesionarul, Costel Bucuci, a preluat împreună cu activul şi pasivul societăţii toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei Hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apare ca urmare a unor acţiuni de control. S-a menționat  că s-a plătit contravaloarea părţilor sociale cesionate.
 
În urma cesiunii, capitalul social total al societăţii este de 200 lei, fiind împărţit în 20 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi deţinut de către Costel Bucuci, aport la capitalul social 100%, reprezentând 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 200 lei, participare la profit 100% şi participare la pierderi 100%.
 
Totodată, s-a decis revocarea din funcţia de administrator a lui George Vanghelici şi numirea în aceeași funcţie a lui Costel Bucuci pe o perioadă de 60 ani, cu puteri depline, începând cu data prezentei hotărâri.
 

Sediul social al societăţii a fost mutat la o adresă din municipiul Constanţa.
 
În același timp, s-a renunţat la celelalte coduri CAEN din obiectul de activitate secundar şi rămâne „Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“, iar obiectul de activitate a fost extins cu următoarele activităţi:

 
Lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor;
Lucrări de construcţii a căilor ferate de suprafaţă şi subterane;
Construcţia de poduri şi tuneluri;
Lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru fluide;
Lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii;
Construcţii hidrotehnice;
Lucrări de construcţii a altor proiecte inginereşti n.c.a.;
Lucrări de demolare a construcţiilor;
Lucrări de pregătire a terenului;
Lucrări de foraj şi sondaj pentru construcţii;
Lucrări de instalaţii electrice;
Lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat;
Alte lucrări de instalaţii pentru construcţii;
Lucrări de ipsoserie;
Lucrări de tâmplărie şi dulgherie;
Lucrări de pardosire şi placare a pereţilor;
Lucrări de vopsitorie, zugrăveli şi montări de geamuri;
Alte lucrări de finisare;
Lucrări de învelitori, şarpante şi terase la construcţii;
Alte lucrări speciale de construcţii n.c.a.
Activităţi generale de curăţenie a clădirilor;
Activităţi specializate de curăţenie;
Alte activităţi de curăţenie;
Activităţi de întreţinere peisagistică.
 
Se extinde şi se declară activitatea principală: Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale (domeniul principal de activitate: Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale).
 
S-a renunţat la codul 9601 - Spălarea şi curăţarea (uscată) articolelor textile şi a produselor din blană (care era activitate principală) va trece în obiectul secundar de activitate al societăţii.
 
Decizia a fost redactată şi semnată sub semnătură privată pe 10 august 2023.
 
Despre Lay Constructions & Landscape SRL
 
Potrivit Oficiului Național al Registrului Comerțului, platformă consultată miercuri, 20 septembrie 2023, firma Lay Constructions & Landscape SRL a fost înființată în anul 2016, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar activitatea principală este „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
 
În Lay Constructions & Landscape SRL asociat unic este Costel Bucuci, care are și calitatea de administrator.
 
În 2022, Lay Constructions & Landscape SRL a avut o cifră de afaceri netă de 296.291 lei, un profit de 37.362 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 2.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
  
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Firme Constanța
Stan Prodemo Construct, înființată la Cobadin. Cine e fondator și administrator

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.