Florentin Marian Sîrbu, desemnat director interimar al Muzeului de Artă Populară Constanța

Muzeul de Artă Populară Constanța, foto: Primăria ConstanțaFlorentin Marian Sîrbu a fost desemnat director interimar al Muzeului de Artă Populară Constanța. 

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a dispus desemnarea din data de 31 mai 2023 a lui Florentin Marian Sîrbu în funcția de director interimar/manager interimar la Muzeul de Artă Populară Constanța până la data începerii executării noului contract de management.

Potrivit dispoziției semnate de președintele CJC, mandatul interimar nu poate dura mai mult de 120 de zile calendaristice.

Pe durata interimarului, Florentin Marian Sîrbu va fi remunerat la nivelul prevăzut pentru director/manager, conform prevederilor Legii-cadru nr.153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare.

Pe durata interimatului, directorul interimar/managerul interimar are dreptul să efectueze toate actele de gestiune curentă.

Angajarea altor cheltuieli decât cele de gestiune curentă se poate face numai cu aprobarea expresă a ordonatorului principal de credite.

Reamintim că, la începutul lunii aprilie, Mihai Lupu, Președintele Consiliului Județean Constanța a dispus desemnarea Mariei Magiru în funcția de director interimar/manager interimar la Muzeul de Artă Populară Constanța.

Mandatul acesteia este până la  30 mai 2023(inclusiv)
 

Maria Magiru s-a pensionat după 50 de ani la concucerea instituției. 

Sîrbu Florentin Marian este profesor (expert) în cadrul Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” cu o intensă activitate artistică și pedagogică. Este absolvent al Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius”, absolvent de master în cadrul Universității Naționale de Arte București – Facultatea de Arte Plastice Decorative și Design – secția ceramică. în prezent este doctor în Arte Vizuale, obținând titlul la universitatea Națională de Arte București.


Citește și: 

Maria Magiru a ieșit la pensie, după 50 de ani la conducerea Muzeului de Artă Populară Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 28 februarie 2022

02 Mar 2022 1545