Fostul primar din Cogealac, Cati Hristu, executat silit pentru un credit în franci elveţieni (document)

Creditele în franci elveţieni fac „victime“ şi la Constanţa. Familiile care au credite în franci elveţieni şi nu-şi mai pot achita ratele din cauza creşterii monedei sunt în situaţia de a-şi pierde casele, care sunt scoase la licitaţie. Într-o astfel de situaţie se află şi fostul primar al localităţii Cogealac, Cati Hristu.
 
Astfel, creditoarea Piraeus Bank România, cu sediul în Bucureşti, şoseaua Nicolae Titulescu nr. 29-31, a cerut începerea executării silite a debitorilor Cati Hristu şi Cati Camelia şi a garantei ipotecare Cati Elena, pentru recuperarea debitului în cuantum de 188.622 CHF + 13.613 lei, reprezentând cheltuieli de executare şi debit. Pe data de 9 martie, ora 12.30, la sediul Biroului Executorului Judecătoresc Soava Dan Basarab, din municipiul Constanţa, strada Ecaterina Varga nr. 27, et. 7, va avea loc o licitaţie publică pentru vânzarea imobilului situat în comuna Cogealac, strada Ştefan cel Mare nr. 79. Imobilul este compus din teren intravilan de 2.431 mp şi construcţii existente pe acesta: Cl - în regim de înălţime S+P+lE, în suprafaţă construită la sol de 742,82 mp, C2 - Iocuinţă parter în suprafaţă construita la sol de 35,76 mp şi C3 - locuinţă parter, proprietate a debitorilor Cati Hristu şi Cati Elena. Preţul de începere a licitaţiei este de 506.527,5 lei. Toţi cei care pretind vreun drept asupra imobilului situat în comuna Cogealac, strada Ştefan cel Mare nr. 79, înscris în cartea funciară nr. 9 a localităţii Cogealac, sunt obligaţi  să-l aducă la cunoştinţa executorului înainte de data de vânzare.

 Acuzat de coruperea alegătorilor

 Reamintim că fostul primar al localităţii Cogealac, Cati Hristu, a fost achitat pentru scandalul cu CEZ România din anul 2010. El a fost deferit, din nou, Justiţiei, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru că ar fi oferit pâine, prin mai multe persoane, unor cetăţeni, pentru a-l vota în campania electorală din 2012. Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Constanţa, iar următorul termen a fost stabilit pentru data de 24 februarie. Într-o altă cauză, Tribunalul Constanţa l-a condamnat pe Cati Hristu la cinci ani de închisoare pentru complicitate la înşelăciune. În prezent, acest dosar se află pe rolul Curţii de Apel Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.