Frumuseţea divelor de la Hollywood, mai aproape de constănţeni aBeauty Clinque - pentru ca ziua femeii să fie în fiecare zi

Piaţa de beauty din Constanţa se îmbogăţeşte. O clinică de înfrumuseţare cu renume se deschide pentru femeile cochete de la malul mării. Clinica aBeauty îşi deschide, astăzi, porţile şi promite să devină, în scurt timp, locul „de pelerinaj“ al frumoaselor Constanţei. La evenimentul de inaugurare a clinicii participă actriţa Crina Matei, designerul vestimentar Geanina Punkosti şi doctorul dermatolog Filis Demirgean. Sediul clinicii aBeauty se află pe bulevardul Tomis nr. 93, vizavi de parcul din faţa Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski“. aBeauty Clinique este o reţea premium de clinici de estetică facială şi corporală care îmbină performanţa aparatelor de top folosite şi de vedetele de la Hollywood cu priceperea personalului medical, totul într-un ambient plăcut şi orientat către servicii de calitate şi experienţe unice. De-a lungul timpului, experienţa şi profesionalismul şi-au spus cuvântul, astfel că, în România, aBeauty Clinique a reuşit să se impună ca un brand de top. Clinica de înfrumuseţare a izbutit să aducă sub acelaşi acoperiş elementele esenţiale pentru a fi considerată alegerea perfectă din toate punctele de vedere.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Locul unde frumosul este la el acasă Aesthetic Spa Beauty Clinique, cea mai nouă clinică de înfrumusețare la Constanța (galerie foto)

27 Nov 2015 6016

Alegerea perfectă a oamenilor care ştiu ce vor aBeauty Clinique aduce la Constanţa perfecţiunea vedetelor (galerie foto)

12 Nov 2014 7744

aBeauty Clinique se deschide la Constanţa

10 Nov 2014 2246