Glicherie Caraivan de la GeoEcoMar Constanţa, asociat unic în Gera SRL. Când a fost luată decizia

Mariana Grigorov, în calitate de asociat unic al societăţii Gera SRL, a luat în Adunarea Generală din 8 martie o hotărâre importantă. Astfel, aceasta s-a retras din firmă, prin cesiunea la valoarea nominală a părţilor sociale a celor 20 de părţi sociale pe care le deţine, a câte 10 lei fiecare, în valoare de 200 de lei, către Glicherie Caraivan, care devine asociat unic.
 
După retragere şi cesiune, structura capitalului social va fi următoarea: Glicherie Caraivan deţine 20 de părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, în valoare de 200 de lei, reprezentând 100% din capitalul social total. Participarea la profit pierderi este de 100% pentru asociatul unic Glicherie Caraivan.
 
De asemenea, a fost revocată din funcţia de administrator Mariana Grigorov. În locul ei a fost numit în funcţia de administrator Glicherie Caraivan, pe o perioadă nelimitată.
 
Glicherie Caraivan a fost directorul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Geologie şi Geoecologie Marină - GeoEcoMar, sucursala Constanţa.
 
Deciziile Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Gera SRL au fost publicate în Monitorul Oficial.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.