Glovo vine în întâmpinarea ta și te ajută să-ți dezvolți afacerea! Mai multă vizibilitate și acces la mai mulți clienți!

  • Glovo, cea mai populară aplicație cu livrare la cerere din România, vine în ajutorul proprietarilor de businessuri locale!
  • Cu sprijinul Glovo puteți identifica soluții punctuale de extindere a afacerilor în mediul on-line, iar rezultatul direct este de a ajunge la un număr tot mai mare de clienți.
  • Așadar, indiferent în ce oraș din județul Constanța ai business, vino pe Glovo pentru upgrade!
Cu ajutorul Glovo, businessurile de diferite dimensiuni reușesc să rămână conectate cu clienții și să asigure continuitatea în vremuri cu un climat social incert. Glovo este astfel prima opțiune pentru IMM-uri și sprijină întreprinderile să își atingă potențialul. În acest sens, serviciile pe care Glovo le oferă dincolo de logistică urmăresc să ofere instrumente vitale proprietarilor de restaurante pentru a fi în fruntea digitalizării și a-i ajuta să aibă o creștere sănătoasă.

Practic, accesul la Platforma Glovo asigură implicit IMM-urilor acces la o rețea mai mare de utilizatori și le oferă acestora posibilitatea de a-și gestiona comenzile într-un singur loc.
Este important de precizat faptul că Glovo are o bază lunară activă de 5.000.000 de clienți la nivel mondial; ceea ce deschide efectiv o nouă posibilitate de bază de clienți pentru aceste afaceri datorită digitalizării. Așa se face că, grație Platformei Glovo, partenerii au mai mult decât acces la o rețea uriașă de utilizatori, au posibilitatea de a-și controla propriul canal printr-un magazin online ușor și să își gestioneze comenzile într-un singur loc, singurul lucru de care vor avea nevoie este să capteze atenția clienților.

Glovo este prezent în peste 75 de orașe
Glovo își continuă planul de extindere, astfel că, până în acest moment este prezent în peste 75 de orașe. Partenerii se pot înregistra singuri, foarte ușor, în platforma Glovo, accesând link-ul de aici

Cum poți deveni partener Glovo?
Pașii ce trebuie urmați pentru a deveni partener Glovo sunt următorii:
Pasul 1 - Descrie-ți afacerea, completează locația restaurantului și informațiile de facturare.
Pasul 2 - Încarcă meniul sau catalogul, echipa Glovo îți oferă informațiile cheie pentru a pune la punct magazinul.
Pasul 3 - Începi să primești comenzi! Acum trebuie să te concentrezi doar pe pregătire. Odată ce comanda este gata, curierul o va ridica și o va livra clientului dumneavoastră în câteva minute.
 
Partenerii Glovo beneficiază de asistență de specialitate ori de câte ori este nevoie, existând, totodată, o echipă de asistență pentru clienți 24/7.
Mai mult decât atât, profesioniștii Glovo oferă sfaturi de specialitate partenerilor, fotografie profesională, îmbunătățirea calității meniului fiind doar câteva dintre îndrumările asigurare de parteneriatul cu Glovo.

Vino alături de Glovo și dezvoltă-ți afacerea!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Control al comisarilor OPC la cofetăria AIDA din Constanța! Incredibil în ce condiții erau preparate produsele (GALERIE FOTO+VIDEO)

08 Nov 2023 1710

Imagini de la eveniment Accident rutier în sensul giratoriu de la Cora! Implicat un scuter delivery Glovo (FOTO+VIDEO)

22 Mar 2023 2305

Pieton rănit într-un accident rutier pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 May 2022 2001

Linie telefonică, disponibilă și în Constanța Kaufland și Glovo asigură livrare cu plata la domiciliu pentru persoanele în vârstă sau cu dizabilități

31 Mar 2020 2912

Servicii de curierat rapid şi pentru constănţeni

17 Jul 2019 1911