Horoscop pentru luni, 08 ianuarie 2024! Este o zi excelentă pentru una dintre zodii

Berbec

Dorinta de elevare sufleteasca este la cote inalte astazi. Recomandate sunt activitatile culturale, cum ar fi vizitarea galeriilor de arta, lecturarea unei carti deosebite sau vizionarea unui film bun. Iti poti alcatui planuri de calatorii in strainatate sau de studii pe termen lung. Se intrezaresc evenimente interesante, astfel ca înarmează-te cu calm, discernamant si fii deschis.

Taur

Este o zi buna de a te ocupa de chestiunile financiare ce vizeaza banii altora: taxe, impozite, datorii sau relatii cu institutiile bancare. Pe de alta parte, daca la locul de munca esti implicat in activitati ce implica banii firmei, s-ar putea sa descoperi anumite nereguli. Va trebui sa remediezi lucrurile. Totusi, ai grija sa nu iasa in evidenta prea mult latura ta materialista.

Gemeni

Relatiile parteneriale sunt foarte dinamice astazi. Nu prea ai tu chef sa te implici in discutii sau activitati de grup, insa va trebui sa te alaturi celorlalti. Se pare ca este un moment bun de a lamuri anumite chestiuni legate de parteneriatele sau colaborarile in care esti implicat. Unele se afla aproape de final, astfel ca o verificare atenta este binevenită.

Rac

In prima zi a saptamanii esti foarte hotarat sa te ocupi de activitatile de la serviciu. Sunt multe de facut, insa concentreaza-te doar pe cele importante. Tu ai spor si chef de munca, dar pe ceilalti nu îi intereseaza. Pe de alta parte, te gandesti serios sa-ti selectezi relatiile de colaborare. In a doua parte a zilei, oboseala isi va spune cuvantul.

Leu

Cheful de distractii si aventuri te va face remarcat in anturaj. Vei reusi sa-i molipsesti si pe cei din jur cu veselia ta. Chiar daca starea de spirit ti se poate schimba usor, farmecul te va insoti intreaga zi. Creativitatea este la cote inalte si ar trebui sa dai frau liber imaginatiei. Ai idei năstrușnice, astfel ca te-ai putea gandi să le joci niscai farse celor dragi.


Fecioara

Activitatile gospodaresti iti deschid sapatamana. Relatiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate. S-ar putea ca un membru al familei sa-ti ceara ajutorul. Pe de alta parte, gandurile tale zboara catre alte tinuturi indepartate, in care se pare ca ai dori sa te muti. Balansul intre siguranta locurilor natale si placerea de a calatori va fi la ordinea zilei.

Balanta

Drumurile scurte iti aduc mult de furcă astazi. Vrei, nu vrei, astrele te indeamna sa rezolvi diverse chestiuni in locatii diferite. Dialogurile sau intalnirile cu neamurile iti pot oferi informatii alarmante legate de patrimoniul familiei sau de starea de sanatate a unui membru al familiei. Fii prudent in toate demersurile, deoarece poți întâmpina neplăceri.

Scorpion

Banii sunt subiectul principal al zilei. In special cei castigati din munca proprie. O marire de salariu, o prima sau un cadou sunt binevenite, dar mai ales binemeritate. Recomandabil este sa-ti dramuiesti veniturile cu mult discernamant, deoarece luna cadourilor a trecut demult. Tentatia de a te avânta in investitii este la cote inalte, și bine ar fi sa ramana la stadiul de tentatie.

Sagetator

Este o zi excelenta pentru tine. Te simti bine, ai chef de viata si poti face o multime de lucruri. In primul rand ar trebui sa te ocupi de propria persoana. O vizita la un salon de frumusete, ceva cumparaturi pentru sufletul tau sau iti poti programa cursuri de dezvoltare personala, relationala sau de arta.

Capricorn

In prima parte a zilei esti destul de discret si nu ai chef sa iesi din casa. Este un moment bun de a studia ultimele evenimente din viata ta si de a face planuri de imbunatatire a propriei persoane sau a relatiilor cu ceilalti. Organismul tau este obosit, asa ca ocupa-te doar de activitati usoare. Spre seara te vei simti mai bine.

Varsator

Esti interesat doar de prieteni. Se pare ca este un moment bun de a face o selectie drastica in acest sector de viata. Unele legaturi pot lua sfarsit, pentru a face loc altora noi, bazate pe seriozitate si sentimente oneste. S-ar putea sa nu scapi usor de unii asa-zisi prieteni sau protectori, dar fi vigilent si nu uita ca aparențele înșală întotdeauna.

Pesti

Prima zi a saptamanii debutează cu aspecte legate de cariera si imagine in societate. Apar chestiuni pe care le-ai neglijat in ultimul timp. Poate nu ai studii suficiente pentru a avansa in cariera sau a-ti mentine pozitia sociala sau ai lăsat pe seama altora indatoririle tale. Imaginea ta in ochii celorlalti nu este prea grozava si ar trebui sa iei aminte.

articol preluat de pe astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 427

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 672

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 606

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 565

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 596

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 639

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 728

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 626

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 650

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 621

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 785

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 664

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 686

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 699

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 609