Horoscop. Relațiile parteneriale sunt subiectul principal din acest weekend pentru una dintre zodii

Berbec

Sunt zile cu multă muncă, dar și cu evidențierea unor probleme de sănătate cronice. Ai multe de făcut, spor nu prea ai, iar relațiile cu ceilalți lasă de dorit. Selectează prioritățile și bazează-te doar pe tine. Bine este să nu îți dezvălui planurile de acțiune. Fii foarte atent la sănătate! Odihnește-te mai mult, folosește și tratamente naturiste pentru îmbunătățirea stării tale de spirit, și sfaturile specialiștilor în sănătate.

Taur

La sfârșitul acestei săptămâni esti foarte creativ. Dorinta de amuzament este la cote inalte, iar prietenii îți tin isonul. S-ar putea ca persoana iubita să-ți faca anumite reproșuri vizavi de comportamentul tău în ale amorului. Fii receptiv si lămurește lucrurile. Copiii îți vor atrage în mod special atenția, fie prin modul în care își petrec timpul liber, fie prin modul în care își expun ideile și opiniile personale. Ai ce învăța de la toată lumea.

Gemeni

Casa si familia sunt domeniile preferate în acest weekend. Este o perioada bună de a te ocupa de reamenajarea casei, curățenii generale sau de reparații curente. Pe de altă parte, relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, iar contradicțiile frecvente. Prudenta si discernământul te pot ajuta sa rezolvi lucrurile, astfel încât toata lumea sa fie mulțumită. O vizita in locurile natale, un dialog cu neamurile, răsfoitul unui album cu fotografii de familie sunt binevenite.

Rac

Esti mai mult pe drumuri la finalul săptămânii. Rudele si prietenii apropiati îți solicită ajutorul, insa cu greu te desprinzi de ale tale. Gândirea si comunicarea nu iti sunt sustinute, asa incat vorbeste putin si nu îți lua angajamente pe care nu le poți onora. S-ar putea să apară in sfera ta de interes dorința de a-ți completa bagajul educațional. Fii prudent si nu te grabi în acțiuni! Delectează-ți sufletul cu un film bun sau cu plimbări în aer liber.

Leu

Sunt zile propice de a te ocupa de bugetul de venituri si cheltuieli. Nu prea esti multumit de banii pe care îi obții de la un loc de munca și te gândești să-ți reduci eforturile în acest sens. Cheltuielile zilnice îți dau bătăi de cap, vrei mai mult decat îți poți permite, însă astrele te sfătuiesc să fii prudent și să ai răbdare. Îți vor veni bani de unde nici nu te aștepti, când te aștepți mai puțin, dar mai ales va fi vorba de o sumă considerabilă.


Fecioara

Zile interesante la sfârșitul acestei săptămâni. Stările tale de spirit sunt contradictorii, ai chef si spor pentru toate, insa bine ar fi să-ți orientezi eforturile către relatiile parteneriale. Perioada subliniază hibele relațiilor tale cu ceilalți. Privește atent la tine și la felul tău de a fi, deoarece trebuie să-ți remodelezi reacțiile și modul în care te raportezi la ceilalți și la situațiile în care ești implicat. Abordarea unor cursuri de dezvoltare personală sau o discuție cu cineva drag, te-ar ajuta mult și bine.

Balanta

Este bine să te odihnești conștient în acest weekend, departe de forfota cotidiană. Starile de spirit fluctuează destul de mult, așa încât bine este sa fii cat mai discret si sa te ocupi doar de activitatile de rutina. Plimbă-te in aer liber, evita persoanele zgomotoase și spațiile aglomerate. Anumite persoane din anturaj îți pot crea neplăceri, dar cu prudenta si discernământ le poti depăși fără probleme.

Scorpion

Prietenii îți sunt alături în acest weekend. Intâlniri, dialoguri, controverse, toate alcătuiesc un carusel deosebit. Poți primi informații și sfaturi bune in legatura cu proiectele in care esti implicat. Nu lua de bun chiar tot ce auzi, întrucît sunt multe persoane in jurul tău care vor să te sâcâie. Poate ar trebui sa faci o selecție printre cei apropiați. Fii mai atent la așa-zișii protectori.

Sagetator

Domeniul profesional și imaginea în ochii celorlalți iti atrag atentia la sfârșitul sătptămânii. Se pare ca relatia cu sefii este destul de tensionată, insa vina îți aparține în totalitate. Alcatuiește-ți un plan de îmbunătățire a pozitiei la locul de munca. Dialogurile sociale iti sunt favorizate, asa incat poti sa te justifici si să-ți asumi responsabilitățile necesare. Discuta cu membrii familiei problemele tale profesionale. Te vor sprijini mult.

Capricorn

Călătoriile în străinătate si studiile pe termen lung reprezintă teme de meditație în acest weekend. Recomandabil este să-ți alcatuiești planuri în acest sens, întrucât astrele îți trimit raze deosebite. Totuși, răsturnările de situație pot fi la ordinea zilei. Este o perioada buna de a-ti bucura sufletul cu o piesa de teatru, un film bun sau un concert de muzica. Balansul dintre latura materiala si cea spirituală a vietii îți poate crea stări de vis.

Varsator

Finanțele si bunurile altora te preocupă la finalul acestei săptămâni Este o perioada buna de a achita taxe, impozite, credite sau de a te ocupa pe indelete de afacerile pe care le desfasori in comun cu altii. Gândește-te la investii pe termen lung și la a cheltui pe strictul necesar, deoarce segmentul veniturilor obținute din munca proprie este foarte vulnerabil. Exista discrepanțe între ce îți doresti tu din punct de vedere bănesc si ce iti oferă contextul actual.

Pesti

Relațiile parteneriale sunt subiectul principal din acest weekend. Dispui de multă susținere astrală, astfel încât să-ți provoci partenerul de viața sau de afaceri la un dialog constructiv. Exista nemulțumiri in privința colaborărilor in care ești implicat. Este o perioadă vulnerabilă pentru tine, însă hiba este numai la tine. Ceilalți doar depun eforturi, în felul lor, să te sprijine cu tot ce pot. Odihnește-te și îngrijește-ți sănătatea.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.