Horoscopul lunii noi în Vărsător-10 februarie 2024, ora 059, ora României

„Sa nu va potriviti chipului veacului acestuia, ci sa va prefaceti, prin innoirea mintii voastre, ca sa puteti deosebi bine voia lui Dumnezeu: cea buna, placuta si desavarsita.”Romani 12:2

Bat clopotele cerului pentru o noua nunta cosmica, vrem nu vrem, toti trebuie sa participam la acest moment astral important. Acuma, Lumina- Soarele pe gradul 20:40 Varsator se uneste cu Intunericul–Luna pe gradul 20:40 Varsator si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 10, din orice semn zodiacal.

O Luna Noua este asociata tot timpul cu un pas nou, o idee noua, un cuvant nou, ambitii si obiective noi, o haina noua pentru un proiect mai vechi. In semnul de aer al Varsatoului, aceasta “apa astrala”  noua pune un accent deosebit pe unicitate, excentricitate, inventivitate, grupuri sociale, companii, asociatii, interese de grup,  prietenii, inovatii, altruism, stiinte oculte(astrologie), idealurile umanitare.

Aceasta energie “ noua, noua, noua” ne poate ajuta sa ne rupem de trecut, de un comportament distructiv,  ne ajuta sa avem parte de experiente noi si diferite ce ne revitalizeaza. Indiferent de intentiile pe care le stabilim, acestea trebuie sa depaseasca limitele. La urma urmei, aceasta luna noua aduce oportunitati care sa permita sa stralucim mai puternic si sa marsaluim in ritmul propriei unicitati.

Mesajul divin al acestei lunatii vine prin prieteni, ghizi spirituali, mentori, astrologie, grupuri, politica, un grup de care apartinem. Trebuie sa fim  suficient de indrazneti pentru a intra intr-un domeniu nou sau pentru a largi cercul in care ne aflam deja. Ni se poate intampla ceva care ne schimba radical prioritatile. Putem intalni aliati norocosi si binefacatori. O recompensa poate veni in mod neasteptat la noi. De asemenea, am putea descoperi ca cineva intervine acum pentru a ne ajuta sa facem progrese catre o aspiratie majora.

Este cel mai bun moment pentru concentrarea pe propria libertate(sa ne eliberam de toate atasamentele care produc in noi negativitate) dar si pe  libertatea tuturor ( sa rupem atasamentele karmice relationale prin iertare si acceptarea oamenilor asa cum sunt). Nu suntem cu adevarat liberi pana nu ii eliberam pe cei pe care ii tinem legati de noi. Eliberandu-i pe ceilalti, ne eliberam de fapt pe noi, asa ne gasim libertatea atat in exterior cat si in interior.

Taiati-va legaturile eterice cu persoanele care va secatuiesc de energie prin afirmatia:”Arhanghele Mihail, taie cu sabia Ta de Lumina toate legaturile eterice cu persoanele care nu imi mai sunt de folos in drumul meu, ofera-mi sprijin si Stalp de Lumina.” In scurta vreme aceste legaturi eterice vor fi taiate, voi va veti elibera de cei ce atarna, cei ce depind de energia voastra vitala, veti deveni liberi si energici, veti avea energia doar pentru voi insiva.

Aceasta Luna Noua in Varsator ne cere sa credem in visele noastre, sa facem un salt catre ceva nou, sa indraznim sa fim noi insine si sa-i lasam pe ceilalti sa se manifeste asa cum sunt.

Cu Luna Noua in Varsator in aspect provocator cu Uranus in Taur, ceva neasteptat poate tulbura viata noastra. Acest patrat al lunii noi cu Uranus aduce tensiune si disconfort iar actiunile imprevizibile, abrupte, pot strica multe. Orice intentie a Lunii noi poate fi dificila. Chiar daca avem planuri clare, Uranus schimba totul fara nici o notificare. Aici, vorbim de circumstante neprevazute. Nu vorbim neaparat de un esec sau ca pierdem ceva, de fapt, provocarile acestui moment ne conduc catre acele circumstante necesare evolutiei noastre si pe care nu le putem crea pe cont propriu. Posibilitatile  inedite tin de fundatia noastra, de caminul nostru, de radacinile noastre, de patria noastra, de sufletul nostru, de relatii, finante, venituri financiare, rude, comunitatea in care traim, calatorii.

Cum Varsatorul este un semn de aer, un semn mental, fiecare Luna noua in Varsator vine cu oportunitatea de a intelege puterea mintii, a gandului si a cuvantului. “Gandurile de ingrijorare sau de frica sunt forte de temut ce ne destabilizeaza din toate punctele de vedere, in timp ce gandurile de bucurie, stare de bine, buna dispoziti, iertare, iubire neconditionata, sporesc puterea noastra. Suntem ceea ce gandim. Suntem rodul gandurilor noastre. A venit timpul sa invatam ca singura putere se afla in gandurile noastre iar cand gandurile noastre sunt divine, puterea lui Dumnezeu le insoteste.


Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua vine pentru voi cu oportunitati legate de prieteni, echipe, relatii sociale, politice sau oculte. In timpul acestei lunatii puteti planta seminte pentru viitor, sunteti mai atrasi de ceea ce este progresist sau neconventional, sunteti mai constienti de beneficiile unor relatii sociale si puteti gasi cateva idei minunate prin intermediul altora. Fiti mai constienti de atitudinile voastre si incercati sa nu fiti posesivi sau restrictivi cu ceilalti. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Neasteptatul acestui moment astral important vine prin Uranus in Taur care poate amplifica nerabdarea voastra. O provocare majora ar putea fi legata de modul in care va valorificati talentele, de modul cum cooperati intr-un grup, de obiectivele voastre viitoare. Intr-un fel, trebuie sa permiteti energiei uraniene sa scuture un pic lucrurile astfel incat obstacolele sa poata fi indepartate. Scopul lui este sa va aduca libertatea si independenta financiara, un nou mod de abordare a valorii personale, a relatiilor voastre, dar acest lucru nu se poate intampla daca sunteti blocati in atitudini vechi. Pot aparea unele tensiuni legate de familie, camin, parinti, afaceri imobiliare. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din august 2024.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua influenteaza sectorul carierei voastre. Este un moment bun pentru planuri de afaceri, ambitii profesionale, responsabilitati publice. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare, adevarata vocatie a sufletului vostru. Este un timp in care puteti straluci la locul de munca, puteti primi oferte pentru un nou loc de munca, puteti avea destule oportunitati in cariera si viata voastra sociala. Aceasta luna noua aduce in centrul atentiei viata voastra publica si va cere sa calatoriti in afara cutiei in ceea ce priveste cariera voastra si chemarea sufletului vostru. Cu toate acestea, fiti precauti si evitati sa sariti orbeste. Cum Luna este sefa comunicarii si a relatiei cu rudele voastre, urmatoarea perioada poate fi benefica pentru o reuniune de familie, pentru o calatorie scurta. Ganditi pozitiv, cuvintele au forta, deci atentie. Neasteptatul acestui moment astral important vine prin Uranus in Taur care va cere sa initiati un proces pe termen lung de “auto-redefinire”, sa deveniti un taur flexibil, interesant, inovator, electrizant. Dar acest lucru nu se poate intampla daca sunteti blocati in atitudini vechi. Marea lectie cosmica aici este flexibilitatea, sa va adaptati schimbarilor care sunt pentru binele vostru. Este posibil sa experimentati schimbari bruste in casa si viata de familie care sunt cauzate de forte care nu sunt complet sub controlul vostru. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din august 2024.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Cu Luna Noua in Varsator, intr-un semn de aer, prieten cu semnul vostru, oportunitatile tin de cunoastere, credinta, proiecte si activitati care va extind mintea. Poate fi o calatorie importanta, o intalnire cu un profesor spiritual. Acesta energie proaspata va ajuta sa va extindeti experientele de viata prin credinta, filosofie, invatamant superior, calatorii sau prin activitati care va duc departe de rutina zilnica. Este cea mai buna perioada din an cand puteti intelege viata dintr-o perspectiva diferita, puteti deveni mai indrazneti, aventurosi, va puneti multe intrebari. Oportunitatile pot veni si prin internet sau prin intermediul unei conexiuni cu strainatatea intr-un mod neasteptat. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din  august 2024. Neasteptatul acestui moment astral important vine prin Uranus in Taur care va provoaca sa rezolvati diferentele si sa gasiti un echilibru intre progres si traditie. Este cel mai bun moment pentru a clarifica lucrurile vechi sau mai bine zis afacerile neterminate ale trecutului, sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat. Pot aparea unele tensiuni legate de bani, proprietati, valoare personala.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua infuzeaza cu energie proaspata relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, afaceri, putere asupra celorlalti, lupte si planuri secrete. Este un moment favorabil pentru planuri financiare, planuri de economii, afaceri. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Aceasta casa guverneaza, de asemenea, transformarile, astfel incat, nu neaparat veti pierde ceva ci unele lucruri se pot rasturna doar pentru a le aseza asa cum trebuie. Aceasta lunatie invita noi oportunitati care pot inlocui lucrurile de care s-ar putea sa nu fiti pregatiti sa va despartiti. Poate fi un moment bun pentru imbunatatirea parteneritelor financiare. Cum Luna este sefa voastra astrala, ar trebui sa incercati sa va stapaniti sensibilitatea, sa stati departe de oamenii si situatiile negative deoarece va pot face mult rau. Neasteptatul acestui moment astral important vine prin Uranus in Taur. Asta inseamna ca acest aspect are potentialul de a aduce schimbari neasteptate in castigurile financiare, aspiratii, cercuri sociale, afaceri, banii partenerului de viata, activitati de grup. Prieteniile care sunt greoaie sau limitative pot fi foarte bine lasate in urma. Intuitia puternica si flexibilitatea va pot ajuta sa navigati cu gratie in acest moment. Desi neasteptatul poate fi socant, incercati sa il percepeti ca pe o oportunitate. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din august 2024

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Este cel mai bun moment pentru noi relatii sau pentru redefinirea celor existente. Iertarea, compasiunea sunt esentiale in relatiile voastre chiar si in dusmaniile voastre. Poate fi un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele parteneriale prin credinta, prin o noua abordare a relatiilor voastre. O ciocnire cu un partener, in casnicie sau legata de niste acorduri legale de munca, poate face parte din imaginea acestei lunatii. Nu actionati impulsivi, invatati sa iertati, sa fiti intelegatori intai cu voi insiva, asa puteti invata si toleranta fata de ceilalti, un partener de viata, de afaceri, de munca. Puteti cunoaste partenerul care va intregeste sufletul, puteti gasi avocatul benefic unei cauze juridice, puteti face pace cu un rival. Cum Luna este stapana casei XII, ar fi bine sa incetiniti ritmul vietii de zi cu zi, sa va odihniti mai mult, sa fiti mai atenti si la nevoile sufletului vostru. Neasteptatul acestui moment astral important vine si prin Uranus in Taur. Asta inseamna ca  energia imprevizibila uraniana poate aduce schimbari si rasturnari neprevazute in viata voastra profesionala, relationala si financiara, ceea ce duce la o reevaluare a obiectivelor si prioritatilor voastre. Va puteti astepta la o schimbare majora a decorului in viata voastra publica. Semintele plantate acuma se vor manifesta odata cu Luna Plina in Varsator din august 2024.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua poate fi pentru voi aducatoare de oportunitati la locul de munca, beneficii prin proiecte profesionale, cursuri de perfectionare, calatorii legate de munca voastra, o stare de sanatate mai buna. Puteti primi o oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Obiceiurile voastre zilnice pot suferi o schimbare. Neasteptatul acestui moment astral important vine si prin Uranus in Taur. Asta inseamna ca energia imprevizibila uraniana va poate schimba total  convingerile, cunostintele si perspectivele asupra lumii in care traiti.  Problemele vor aparea atunci cand aveti o minte inchisa care se agata de vechile moduri de gandire sau de pastrarea credintelor personale uitand ca nimic nu sta pe loc in aceasta lume mare. Pot aparea si unele tensiuni legate de prieteni, retele, conexiuni importante, asociatii, idealuri, grupuri de care apartineti intr-un fel. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din  august 2024.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Cu Luna Noua in Varsator intr-un semn de aer prieten cu semnul vostru, deveniti mai increzatori in puterea voastra creativa. Este cel mai bun moment pentru a va pune in evidenta ideile, proiectele de creatie, in acelasi timp, aceasta energie va induce si nevoia de distractii, placeri, iubire, romantism. Este o energie ce pune un accent deosebit pe romantism, recreere, proiecte creative, copii, investitii. Puteti deveni mai populari si cu inima mai usoara. Un nou inceput poate fi legat de o afacere, un proiect creativ, o modalitate de a va exprima. Un hobby poate cunoaste o schimbare importanta. Este timpul unor decizii importante legate de relatiile voastre, copiii vostri, proiectele voastre creative iar rebelul Uranus in Taur poate fi o oportunitate imensa ce va ajuta sa deveniti mai constienti de propria voastra putere, de propriile resurse si de aspectele ascunse ale personalitatii voastre. Pot aparea unele tensiuni legate de resursele comune, veniturile partenerului de viata, de un contract,  Poate fi o perioada de renastere, in care renuntati la pielea veche si evoluati intr-o versiune mai autentica a voastra. Puteti invata lectii valoroase despre incredere, vulnerabilitate si adevarata natura a legaturilor umane. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din august 2024.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Aceasta energie proaspata poate  deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, o afacere de familie, cumpararea sau inchirierea unei case, pot fi preocupari deosebite in urmatoarele zile. Casa a patra guveneaza mama si femeile, in consecinta, o femeie ar putea juca un rol cheie in evenimentele actuale, poate veni cu o veste importanta sau socanta. Puteti achizitiona un mobilier nou, puteti sa dati o alta valoare estetica locului in care traiti. Utilizatii aceasta energie pentru a imbunatati relatiile de familie si mediul de acasa. Aceasta luna noua poate declansa o mutare brusca, o renovare sau o relocare. Este timpul unor decizii importante legate familia voastra, securitatea voastra emotionala in timp ce rebelul Uranus in Taur poate destabiliza relatiile voastre, ceva inedit vine la voi in aceasta perioada. O noua concentrare asupra vietii voastre relationale va umple de speranta ca persoana pe care o cautati, va cauta si ea pe voi. Nu coborati standardele, meritati premiul cel mare. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din august 2024.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua poate aduce oportunitati pentru cresterea voastra prin relatiile cu  cei din imediata apropiere a voastra, prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele, sunt energizate de acest moment de luna noua. Puteti incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou. Fiti pregatiti pentru o propunere interesanta, pentru o afacere cu o persoana din mediul vostru zilnic. Casa trei tine si de vecini, cartierul in care locuiti, asa ca, aceasta luna noua ar putea aduce unele noutati si aici. Daca aveti nevoie de claritate intr-o situatie complicata, aceasta lunatie poate sa faca asta. Este bine sa va intrebati daca  traditiile actuale va sunt de folos sau daca trebuie sa schimbati lucrurile. Deranjul acestui moment astral este intretinut  de Uranus in Taur care schimba lucrurile fara notificari. Munca, activitatile de rutina, pot fi imprevizibile si dificile in acest timp. O criza de sanatate poate distruge atitudinile voastre fixe si va poate deschide ochii catre conexiunea minte-corp-spirit. Incercati sa va controlati agitatia, nervozitatea, fiti mai atenti la sanatatea voastra. Pot aparea unele tensiuni legate finante, negocieri, creditele ipotecare, imprumuturi, resurse comune, lupte pentru putere, mosteniri. Luna noua va ajuta sa va priviti viata dintr-o perspectiva noua si sa schimbati ritmul. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din  august 2024.  

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua poate aduce oportunitati financiare, este cel mai bun moment in care puteti sa gasiti o forma de exprimare a unor talente care sa va aduca mai multi bani. Deci, aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Utilizati puterea magica a acestei Luni Noi pentru a gasi noi modalitati de a va folosi talentele native sau pentru a descoperi noi talente si puncte forte in voi de care sa va folositi si sa imbunatatiti situatia financiara. Deranjul acestui moment astral este intretinut de Uranus in Taur care schimba lucrurile, poate aduce evenimente neasteptate legate de bani, posesiuni, iubire, copii, speculatii diverse. Pot aparea unele tensiuni legate de asocierile si relatiile voastre, de concurentii si rivalii vostri. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din  august 2024.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-19 februarie )

Aceasta Luna Noua in semnul vostru va impartaseste cu o energie proaspata benefica dezvoltarii voastre, reinventarii voastre. Este timpul sa profitati de oportunitatile care va ajuta sa va puneti in lumina identitatea voastra, sa dati viata scopurilor personale. Nu este cel mai bun moment pentru colaborari, munca in echipa ci pentru proiecte indraznete, pentru o abordare directa a vietii voastre. Aveti posibilitatea de a examina, analiza si de a gasi raspunsuri. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Nu trebuie sa va fie teama sa experimentati lucruri pe care chiar si voi le considerati ciudate. Un nou aspect, o schimbare a personalitatii voastre sau  ambele pot fi in carti. Este timpul sa treceti la alt nivel. Din punct de vedere emotional, incertitudinea va poate crea destule probleme. Invatati sa va ascultati si intuitia, ea va arata calea cea buna. Este un moment de reinnoire mentala, puteti intelege ca primiti ceea ce ganditi. Acest moment astral este provocat de rebelul Uranus in Taur(seful vostru!) ce poate aduce evenimente neasteptate legate de familie, parinti, neam, tara de origine. Posibile rupturi in familie, pierderea unei case sau rezolvarea brusca a unui act ce tine de o casa, o mostenire de familie. Pot aparea si tensiuni legate de un proiect profesional, un colaborator, un sef, un coleg. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din august 2024.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Pentru voi, Luna Noua vine cu viziuni, cu descifrarea unor mistere, secrete din viata voastra, cu intelegerea unei idei vechi pe un alt nivel, cu dusmanii accentuate. Incercati sa va stapaniti emotiile, cultivati iertarea. Puteti fi vizionarii acestui moment astral. Aceasta lunatie poate determina o perioada de retragere, regenerare, ca si cum ati strabate un tunel si nu vedeti nici o lumina care sa va indrume. Nu fortati lucrurile, odihniti-va mai mult, reflectati la ceea ce vreti cu adevarat sa faceti, reincarcati-va bateriile. Folositi magia acestei luni noi pentru meditatie, relaxare, imbunatatirea sanatatii, incredere in procesul care se intampla in interiorul vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Provocarile momentului vin prin rebelul Uranus in Taur care tulbura si rastoarna ideile voastre legate de modul de a comunica, de rude, comunitatea in care traiti, vecini, calatorii scurte. O stire surpriza, o conversatie,  o disputa, sunt factori care pot produce schimbari imprevizibile. Cand Uranus canta in corul astral, lucrurile nu merg asa cum sunt planificate. Pot aparea unele tensiuni legate de persoana iubita, un copil, o vacanta, un proiect creativ. Aceasta lunatie este o invitatie nou-nouta de a crea o conexiune mai profunda cu sufletul vostru, de a va implica in practici spirituale la un nivel cu totul nou. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din august 2024.

Adriana Tudosa

Articol și foto preluate de pe adriana-astro.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 467

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 674

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 609

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 566

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 600

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 644

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 732

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 628

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 652

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 624

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 787

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 666

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 687

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 701

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 612