Hotelul Dunărea din Mamaia se vinde. Proprietarul, fostul ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre, cere 5,5 milioane de euro

  • Potrivit anunțului de vânzare, hotelul Dunărea din Mamaia are o suprafaţă totală de 3.823 mp și este compus din 135 de camere.
  • Imobilul cu patru etaje este amplasat pe un teren de 5.556 mp și dispune de 62 de locuri de parcare.
  • Hotelul Dunărea este deținut de MG Tour SRL.
 
Un hotel de patru etaje din Mamaia, cu 135 de camere, 62 de locuri de parcare, un loc de joacă își caută un propitetar nou, se arată într-un anunț postat pe imobiliare.ro.
 
Potrivit anunțului de vânzare esre vorba despre hotelul Dunărea, deținut de MG Tour SRL, firmă controlată de Mircea Titus Dobre, fostul ministru al Turismului.
 
Mircea Titus Dobre a confirmat, pentru ZIUA de Constanța, că deja are și un potențial cumpărător pentru hotelul Dunărea.
 
Hotelul are o suprafaţă totală de 3.823 mp și este compus din 135 de camere. Fiecare camera are o suprafață de 28,31 mp. Imobilul are patru etaje, fiind  amplasat pe un teren generos de 5.556 mp și dispune de 62 de locuri de parcare. Amplasat în imediata apropiere a plajei și a Aqua Park, Hotelul Dunărea se vinde pentru 5.500.000 de lei.
 
„Cu o suprafață desfășurată de 4.285 mp, acest complex turistic, oferă o varietate de facilități și servicii impecabile. Cu potențial de extindere conform Hotărârii Consiliului Local nr. 121 din 2013, hotelul poate adauga o nouă construcție S+P+4E, desfășurându-se până la 70% din suprafața totală“, se spune în anunțul de vânzare, postat pe imobiliare.ro.
 
Noul proprietar va avea posibilitatea edificării unui nou corp de clădire S+P+4 pe suprafața liberă de teren de 2744 mp, conform cadastrului 254365. De asemenea, în apropiere se poate amenaja o parcare supraterană.
 
„Hotelul Dunarea a trecut printr-un proces amplu de modernizare, începând cu anul 2020. În prima etapă, finalizata până la sfârșitul anului 2022, au fost montare două lifturi moderne Kone, au fost instalate aparate noi de aer conditionat inverter în toate camerele și spațiile comune. De asemenea, s-a realizat o refacere completă a sistemului de hidroizolație, iar balcoanele au fost renovate și acoperite cu granit. De asemenea, s-au instalat două centrale noi pe gaz. În cea de-a doua etapa, finalizata pana la sfarsitul lunii aprilie 2023, s-a creat un restaurant cu o capacitate de 70 de locuri la interior și 60 de locuri pe terasă acoperită. În plus, hotelul pune la dispoziție și un loc de joacă pentru copii, în suprafață de 121 mp“, se mai spune în anunțul de vânzare.
 
 

Hotelul Dunărea este deținut de MG Tour SRL

 

 
Înființată în anul 1991, MG Tour SRL are sediul social în stațiunea Mamaia, Bloc Dunărea, Județ Constanța și se ocupă de hoteluri și alte facilități de cazare similare. Asociat unic este Dobre Mircea Titus. De administarea societății se ocupă Georgeta și Mircea Titus Dobre.
 

În anul fiscal 2022, societatea cu 13 salariați a raporat o cifră de afaceri de 2.862.057 lei și un profit de 137.481 lei.
 
Potrivit termene.ro. Mircea Titus Dobremai este asociat în: Equipments Trading SRL, MG Tour Hotels SRL, MG Tour Turism SRL, MG Tour Travel SRLși Domadami SRL. La rândul său, Georgeta Dobre este asociată în MG Tour Hotels SRL, Dobrimex SRLși MG Tour Turism SRL.
 
Mircea Titus Dobre este fiul lui Mircea Dobre, fost consilier local PSD, în timpul primarului Radu Mazăre. Mai întâi, Mircea Titus Dobre a fost consilier județean, iar din 2012 până în 2018 deputat din partea PSD.
 
La alegerile din 2020 a candidat din partea Pro România la Primăria Constanța. Mircea Titus Dobre a mai fost ministru al Turismului între 2017 – 2018.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Hotelul Dunărea din Mamaia va fi extins! Documentul, emis de municipalitate
 
Ce se construiește: Hotelul Dunărea, din Mamaia, va fi extins. Proprietari sunt Georgeta și Mircea Dobre

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Hotelul Dunărea din Mamaia va fi extins! Documentul, emis de municipalitate

15 Apr 2022 1902

Ce se construiește Hotelul Dunărea, din Mamaia, va fi extins. Proprietari sunt Georgeta și Mircea Dobre

05 Oct 2021 4105