Ifantis România SA și-a închis punctul de lucru de pe bulevardul Mamaia din Constanța

foto: Pexels
În data de 24.05.2023 a avut loc Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Societăţii Ifantis România SA.  

Asupra problemelor aflate pe ordinea de zi au avut loc dezbateri în urma cărora acţionarii au hotărât cu majoritate de voturi mai multe aspecte importante. 

Printre acestea se numără aprobarea situaţiilor financiare pentru anul 2022, astfel cum acestea au fost întocmite de către Societate şi prezentate acţionarilor.

S-a aprobat acoperirea pierderilor înregistrate în situaţiile financiare din anii anteriori din profitul înregistrat în Situaţiile financiare din anul 2022, după repartizarea a 5% din profit la rezerva legală. Deasemenea, s-a aprobat  bugetul de venituri şi cheltuieli pentru anul financiar 2023.

Potrivit documentului s-a aprobat și extinderea cu o perioadă de 4 (patru) ani a mandatului administratorului Societăţii Alexios K.Yfantis și extinderea cu o perioadă de 3 (trei) ani a mandatului fiecărui cenzor Konstantinos Yfantis, Nikolaou Panagiotis şi Vagianos Thomas, precum şi a cenzorului supleant Peristeri Eleni-Lela.

S-au închis punctele de lucru din municipiul Constanţa, bd. Mamaia nr. 284, judeţul Constanţa și Otopeni, Calea Bucureştilor nr. 305 A 42, biroul 2, biroul 3, biroul 6, etaj 2, judeţul Ilfov.

Documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3506 din data de 07 august 2023. 



Despre Ifantis România SA 

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 10 august 2023, societatea a fost înființată la data de 6 ianuarie 1995. Firma are sediul pe Calea Bucureștilor, Nr. 301B, Otopeni, Județ Ilfov.  

Ifantis România SA are ca obiect de activitate comerț cu ridicata al cărnii și produselor din carne. 

Situația financiară se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 19.503.382 lei, un profit de 1.013.152 lei la un număr de 15 angajați.

Acționari sunt Charalampos K. Yfantis, Konstantinos Al. Yfantis, Andromachi Al. Yfati, Yfantis Alexios, toți fiind de cetățenie greacă. 

Administrator este Yfantis Alexios. Numele lui mai apare și în firma Ifantis Distribution SRL.



Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:

Firme Constanța. Decizie importantă în cadrul societății Sinai Proconsulting SRL

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.