IJJ Tulcea Jandarmul tulcean, Sorin Andrici, aleargă pentru gemenele luptătoare

Sursă foto: IJJ Tulcea
 
  • Andrici Sorin, jandarmul tulcean, care a participat de-a lungul timpului la nenumărate acțiuni umanitare, va avea o misiune specială în lupta pentru viața a două gemene.
 
Andrici Sorin, jandarmul tulcean, care a participat de-a lungul timpului la nenumărate acțiuni umanitare, va avea o misiune specială în lupta pentru viața a două gemene, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea.
 
În data de 30 mai 2024, el va lua startul la Campionatul Mondial de 48 de ore din Ungaria, însă nu va alerga doar pentru el, ci va încerca să fie alături de gemenele Ana și Laura, care luptă pentru viața lor.
 
Plutonierul adjutant șef Andrici Sorin nu este la prima acțiune de acest gen, el reușind să înoate în 12 ore, 22.100 de metri, în sprijinul colegului său, astfel că își va depăși limitele și de această dată, acceptând o nouă provocare, pentru o cauză nobilă. El susține cauzele umanitare ale copiilor cu autism, celor cu sindrom Down, dar şi a persoanelor care, la un moment în viață, au nevoie de sprijin pentru a merge mai departe. Tot ceea  ce face este din altruism şi  solidaritate  pentru cei care au nevoie de sprijin, șansă la viață şi speranță. Sorin Andrici este recunoscut pentru performanțele sale remarcabile în ultramaraton. Recent, el a stabilit un nou record pentru România la Backyard Ultra Extremadura din Spania, alergând timp de 41 de ore.

De asemenea, la Festivalul Internațional de Ultramaraton din Veneția de anul acesta, a alergat 207,64 km în 24 de ore, depășindu-și propriul record și a obținut locuri fruntașe la diverse competiții naționale și internaționale, cum ar fi Ultramaraton 24H Belgrad și Campionatul de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne. În plus, Sorin Andrici a fost gazda ultramaratonului The Last Survivor Romania Backyard Ultra din Tulcea, care s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute. Jandarmul își propune să alerge la Campionatul Mondial de 48 de ore din Ungaria fără să se oprească, pentru a aduce speranță și sprijin în viețile micuțelor luptătoare!
 
Gemenele Ana și Laura au nevoie de ajutorul nostru! Au dreptul la o viață normală iar asta stă în puterea noastră! Dacă doriți să susțineți efortul colegului nostru, puteți dona pentru gemenele Ana și Laura prin intermediul Asociației Împreună pentru Bubu, prin două modalități simple de donație:
 
  1. Cumpără kilometrii pe care îi aleargă Sorin: LINK : https://impreunapentrububu.ro/cumpara-km/?mesager=14067

Fiecare kilometru alergat de Sorin va fi dedicat gemenelor Ana și Aura. Puteți cumpăra kilometri pentru a-l susține în efortul său eroic și banii strânși vor fi donați pentru tratamentul și îngrijirea lor.

      2. Donează 2 euro prin SMS: Trimiteți un SMS la numărul scurt **8827** cu mesajul “GEMENE” și donați 2 euro pentru a le oferi fetițelor șansa la o viață mai bună, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Știri Constanța: Jandarmii se pregătesc pentru un weekend plin de evenimente. Vezi misiunile forțelor de ordine

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Jandarmii tulceni au promovat măsuri de siguranță în rândul elevilor

14 Jun 2024 312

A fost prelungit termenul de depunere a cererilor pentru înscriere la concurs pentru posturile de ofițer la Jandarmeria Tulcea

03 Jun 2024 717

Jandarmii tulceni, bucuroși că au petrecut momente frumoase alături de cei mici (Galerie FOTO)

01 Jun 2024 558

Jandarmii în dispozitiv, de Ziua Copilului, în județul Tulcea

31 May 2024 520

Competiții sportive în siguranță, alături de jandarmii din Tulcea

24 May 2024 391

Suspect de furt depistat de jandarmii IJJ Tulcea

22 May 2024 549

IJJ Tulcea Exercițiu de antrenament la sediul Judecătoriei Tulcea

10 May 2024 420

Jandarmii prezenți în weekend la mai multe evenimente organizate în județul Tulcea

10 May 2024 542

Misiunile jandarmilor din Tulcea în minivacanța de 1 Mai și Paște

07 May 2024 426

Jandarmii din Tulcea, în dispozitiv, în seara de Înviere și în minivacanța de 1 Mai

30 Apr 2024 698

Tulcea De Sărbătoarea Floriilor, jandarmii vor fi la datorie pentru siguranța cetățenilor

26 Apr 2024 498

Tulcea Jandarmii, în vizită la Școala nr. 12 – au fost aduși și câinii de serviciu

25 Apr 2024 526

Tulcea Amenzi de mii de lei, aplicate de Jandarmi! Consumul de alcool și înjuratul în public, printre cele mai taxate gesturi

22 Apr 2024 541

Jandarmul tulcean, Sorin Andrici, aur, argint și personal best record la Festivalul Internațional de Ultramaraton Venice-Italia

15 Apr 2024 520

Sancțiuni aplicate de jandarmii tulceni la sfârșit de săptămână

08 Apr 2024 565